Transport gratuit peste 199 lei

Ce primează în viața ta – rațiunea sau emoția? Descoperă cum gândesc zodiile

Ce primează în viața ta – rațiunea sau emoția? Descoperă cum gândesc zodiile

Unele persoane sunt preponderent raționale, în timp ce altele își ghidează alegerile pe sentimente. Tu cum ești, în funcție de zodie? Berbecul are tendința

de a gândi în perspectivă, fără a se lăsa influențat de ceea ce spun ceilalți. Mintea lor este mereu plină de idei și deseori uită că au nevoie și de odihnă. Taurul este mereu cu gândul la ceea ce își dorește și reușește să pună în practică, datorită ambiției, perseverenței și creativității. Gemenii se confruntă cu un haos interior când au o problemă, le este greu să își pună ordine în gânduri.

Racul este ghidat de sentimente, dar este mereu interesat mai mult de ceea simt cei din jur decât el însuși, ceea ce îl obosește teribil de multe ori.

Nativii Leu au o gândire ageră, pe care ar putea-o folosi foarte bine pentru a atinge mult doritul succes financiar. Nu încetează niciodată să se dezvolte și să învețe.

Fecioara este foarte analitică, inteligentă și capabilă să observe chiar și cele mai mici detalii și să găsească soluții la orice problemă.

Nativul Balanță tinde să supraanalizeze tot ce simte și tot ce trăiește, ceea ce o face să pară nesigură de multe ori. Se bazează pe sentimente pentru a crea pacea și armonia de care are nevoie în jurul său.

Scorpionul este pasionat de rațional și de științele fixe. Este logic și are o gândire critică, însetată de cunoaștere.

Săgetătorul are nevoie mereu de senzații și sentimente noi, de aventură și poveste, iar mintea sa este plină de metafore.

Nativul Capricorn îmbină perfect sentimentalul cu logica, fiind capabil să dea dovadă atât de pragmatism, cât și de emoții, în funcție de ceea ce îi aduce mai multe rezultate.

Vărsătorul are o gândire inovatoare și este capabil să nu se lase oprit de limite, ca nimeni altcineva.

Nativii Pești sunt sentimentali înnăscuți, cu o gândire de filosofi – capabilă să cuprindă răspunsuri la întrebările existențiale.

Ce părere ai? Tu ce fel de gândire ai?

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online