Ce primează în viața ta – rațiunea sau emoția? Descoperă cum gândesc zodiile

21.MARTIE.2019
Ce primează în viața ta – rațiunea sau emoția? Descoperă cum gândesc zodiile

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:pexels.com

Unele persoane sunt preponderent raționale, în timp ce altele își ghidează alegerile pe sentimente. Tu cum ești, în funcție de zodie? Berbecul are tendința

de a gândi în perspectivă, fără a se lăsa influențat de ceea ce spun ceilalți. Mintea lor este mereu plină de idei și deseori uită că au nevoie și de odihnă. Taurul este mereu cu gândul la ceea ce își dorește și reușește să pună în practică, datorită ambiției, perseverenței și creativității. Gemenii se confruntă cu un haos interior când au o problemă, le este greu să își pună ordine în gânduri.

Racul este ghidat de sentimente, dar este mereu interesat mai mult de ceea simt cei din jur decât el însuși, ceea ce îl obosește teribil de multe ori.

Loading...

Nativii Leu au o gândire ageră, pe care ar putea-o folosi foarte bine pentru a atinge mult doritul succes financiar. Nu încetează niciodată să se dezvolte și să învețe.

Fecioara este foarte analitică, inteligentă și capabilă să observe chiar și cele mai mici detalii și să găsească soluții la orice problemă.

Nativul Balanță tinde să supraanalizeze tot ce simte și tot ce trăiește, ceea ce o face să pară nesigură de multe ori. Se bazează pe sentimente pentru a crea pacea și armonia de care are nevoie în jurul său.

Scorpionul este pasionat de rațional și de științele fixe. Este logic și are o gândire critică, însetată de cunoaștere.

Săgetătorul are nevoie mereu de senzații și sentimente noi, de aventură și poveste, iar mintea sa este plină de metafore.

Nativul Capricorn îmbină perfect sentimentalul cu logica, fiind capabil să dea dovadă atât de pragmatism, cât și de emoții, în funcție de ceea ce îi aduce mai multe rezultate.

Vărsătorul are o gândire inovatoare și este capabil să nu se lase oprit de limite, ca nimeni altcineva.

Nativii Pești sunt sentimentali înnăscuți, cu o gândire de filosofi – capabilă să cuprindă răspunsuri la întrebările existențiale.

Ce părere ai? Tu ce fel de gândire ai?

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2019 FECIOARĂ SĂNĂTATE: Probleme pe partea de sănătate vor întâmpina doar nativii
Horoscop PEȘTI SĂNĂTATE 2019: din câte se pare, 2019 pe partea de sănătate începe foarte
Iubește cu patimă, știe cum să-și ascundă șiretenia, cu multă eleganță și naturalețe,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.