Un singur lucru trebuie ținut sub pat. Știi care e?

Feng Shui AUTOR: Andreea Inea FOTO: pxhere.com

Una dintre cele mai importante camere din casa în care locuim este dormitorul, potrivit principiilor Feng Shui, deoarece acolo ne încărcăm bateriile pentru o nouă zi, acolo ne revenim după o perioadă grea, acolo este localizată iubirea.

Specialiştii în arta Feng Shui ne îndrumă să acordăm o atenție deosebită patului din încăpere și a modului în care este așezat, dar despre asta am vorbit într-un alt articol. Acum a venit momentul să vedem și ce se întâmplă dacă depozităm ceva sub pat.

 

Indicat este să avem liber spațiul de sub pat, să nu depozităm nimic acolo, pentru ca energia să nu întâmpine obstacole. În plus, astfel ea se canalizează egal prin întregul nostru corp, pe perioada nopții.

Există însă o excepție! Potrivit principiilor Feng Shui, un singur lucru poate fi pus sub pat și chiar este locul indicat de păstrare - „cutia de comori”. În aceasta ne depozităm dorințele cele mai ascunse, planurile mărețe pe care ni le facem și despre care știm doar noi. Aceasta sunt reprezentate prin diverse obiecte ce se pun în „cutia cu valori”, obiecte ce ne dau starea de bine, de fericire când le vedem. De exemplu, dacă vrem bani, bogăție, ar trebui să punem obiecte din aur, cristale și chiar facturi. Pentru dragoste, punem uleiuri esențiale frumos mirositoare, lumânări roșii și parfumuri.

„Cutia de comori” se pune sub pat, exact în centru, alimentând în acest mod energia din interiorul său și care ulterior ne încarcă pe noi pentru a avea puterea, curajul și inspirația pentru a îndeplini acele dorințe ascunse și planuri mărețe. În final, nu uita că această cutie trebuie să fie din lemn, metale prețioase, ceramică sau ornată cu pietricele. Nu este obigatoriu să aibă capac.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  1
VOT
367
5.00
SHARE
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
MAGAZIN ONLINE

Articole Recente

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.