Transport gratuit peste 199 lei

Un singur lucru trebuie ținut sub pat. Știi care e?

Un singur lucru trebuie ținut sub pat. Știi care e?

Una dintre cele mai importante camere din casa în care locuim este dormitorul, potrivit principiilor Feng Shui, deoarece acolo ne încărcăm bateriile pentru o

nouă zi, acolo ne revenim după o perioadă grea, acolo este localizată iubirea. Specialiştii în arta Feng Shui ne îndrumă să acordăm o atenție deosebită patului din încăpere și a modului în care este așezat, dar despre asta am vorbit într-un alt articol. Acum a venit momentul să vedem și ce se întâmplă dacă depozităm ceva sub pat. Indicat este să avem liber spațiul de sub pat, să nu depozităm nimic acolo.

Spațiul liber de sub pat ajută energia să nu întâmpine obstacole. În plus, astfel ea se canalizează egal prin întregul nostru corp, pe perioada nopții.

Există însă o excepție! Potrivit principiilor Feng Shui, un singur lucru poate fi pus sub pat și chiar este locul indicat de păstrare - „cutia de comori”. În aceasta ne depozităm dorințele cele mai ascunse, planurile mărețe pe care ni le facem și despre care știm doar noi.

Aceasta sunt reprezentate prin diverse obiecte ce se pun în „cutia cu valori”, obiecte ce ne dau starea de bine, de fericire când le vedem. De exemplu, dacă vrem bani, bogăție, ar trebui să punem obiecte din aur, cristale și chiar facturi. Pentru dragoste, punem uleiuri esențiale frumos mirositoare, lumânări roșii și parfumuri.

„Cutia de comori” se pune sub pat, exact în centru, alimentând în acest mod energia din interiorul său și care ulterior ne încarcă pe noi pentru a avea puterea, curajul și inspirația pentru a îndeplini acele dorințe ascunse și planuri mărețe. În final, nu uita că această cutie trebuie să fie din lemn, metale prețioase, ceramică sau ornată cu pietricele. Nu este obigatoriu să aibă capac.

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online