Știi să atragi iubirea în viața ta? Sfaturi pentru a amenaja dormitorul pentru un cuplu

Știi să atragi iubirea în viața ta? Sfaturi pentru a amenaja dormitorul pentru un cuplu
Ai probleme in dragoste? Beneficiază de energia care atrage noroc în dragoste, te scapă de singurătate și de certuri. Pentru unii dintre noi, dragostea pare

să fie ușor de atras, dar greu de păstrat. Pentru alții însă și atragerea, și menținerea iubirii sunt adevărate provocări. Există bineînțeles și categoria care poate să-și găsească ușor iubirea și să o păstreze perioadă îndelungată. Care este secretul lor și cum putem învăța de la acești oameni? Iată câteva sugestii Feng Shui pentru atragerea și menținerea energiei iubirii în viața fiecăruia dintre noi.

Sunt lucruri simple și poate acesta este și motivul pentru care uităm de multe ori de ele.

În primul rând, dacă vrem să avem și să ne bucurăm de o relație de durată, e nevoie să lucrăm la exprimarea energiei iubirii. Mai presus de toate, trebuie simțită iubirea și oferită, pentru ca această energie să se întoarcă. Să nu uităm că atragem ceea ce suntem!

De asemenea, este important să avem grijă de modul în care arată casa în care locuim, energia iubirii putând fi atrasă prin culorile pe care le folosim, obiectele de decor, plante.

Sunt de preferat decorațiunile senzuale, imagini ce exprimă iubirea și lucrurile de calitate.

Dormitorul are o puternică energie de dragoste, o energie hrănitoare, senzuală și plăcută. Acesta trebuie decorat pentru două persoane, chiar dacă nu sunteți într-o relație!

La fel de important este să fie menținută ordinea și organizarea în această cameră, pentru ca energia să poată circula și influența. Cu cât sunt mai puține lucruri în dormitor, cu atât energia circulă mai bine. Aeresiți zilnic!

Încercați să țineți cont de aceste sfaturi ușor de urmat, pentru a atrage o energie pozitivă.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.