4 Energii pozitive care aduc noroc unor zodii chinezești în MARTIE 2018

22.FEBRUARIE.2018
4 Energii pozitive care aduc noroc unor zodii chinezești în MARTIE 2018

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:ro.pinterest.com

Stelele zburătoare aduc energie pozitivă ce predispune la noroc în dragoste sau la bani în Martie 2018. De pe 5 martie 2018, numărul guvernant al pătratului

Lo Shu are energia dragostei, a stelei 4. Fiecare zodie chinezească are o casă pe cercul zodiacal, care este tranzitată de energii pozitive ori nefavorabile nativului. Începând cu 5 martie 2018, există 4 energii care aduc câștiguri unor zodii: Energia victoriilor (steaua 1) sporește șansele de reușită în dragoste. Îi avantajează pe nativii din zodiile Capră și Maimuță și pe mamele unei familii.

DE INTERES: Horoscop 2018 pe zodii chinezești

Remedii feng shui pentru sectorul de Sud-Vest: Amuleta cu picătură de apă, Copăcel cu ochiul lui Horus, Breloc cu Bannerul victoriei, Calul victoriei, Elefant auriu, Pisica norocoasă Maneki

În luna martie, în acest sector beneficiem de pe urma combinației HoTu între stelele 1 lunară și 6 anuală. Pentru a atrage succes pe plan profesional și financiar, trebuie să așezăm în sectorul de Sud-Vest al livingului Vasul Prosperității.

Energia dragostei (steaua 4) amplifică romantismul, afectivitatea, atrage o bună reputație, faimă. Îi favorizează pe nativii din toate zodiile. În centrul caselor avem și combinația HoTu 4-9, excelentă pentru popularitate, pentru a spori norocul în dragoste.

Remedii feng shui pentru sectorul de centru: Simbolul dubla fericire, Perechea de rațe mandarin, Lotusul cu silaba Hum, Copăcel cu cristale din ametist, 4 Pietre ale dorințelor.

Energia norocului divin (steaua 6) amplifică generozitatea, atrage oameni nobili, mentori. Îi favorizează pe nativii din zodia Cocoș și pe fiicele mici ale familiilor.

Remedii feng shui pentru sectorul de Vest: Buddha vesel auriu, Clopoței de vânt cu mâna Fatimei, Copăcel cu cristale de ametist.

Energia bogăției (steaua 8) aduce noroc neașteptat de bani, reușite în afaceri și carieră. Îi avantajează pe nativii din zodia Cal și pe fiicele mijlocii ale familiilor.

Remedii feng shui pentru sectorul de Sud: Vasul Prosperității, 8 Pietre ale dorințelor, Copăcel cu cristale din aventurin, Amuletă cu 3 monede chinezești, Buddha vesel auriu, Câini Fu.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.