5 Energii pozitive care aduc noroc unor zodii chinezești în Februarie 2018

29.IANUARIE.2018
5 Energii pozitive care aduc noroc unor zodii chinezești în Februarie 2018

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:fengshui.com.au

Stelele zburătoare aduc energii ce predispun la noroc în dragoste sau la bani în Februarie 2018. De pe 4 februarie 2018, numărul guvernant al pătratului Lo Shu

are energia dezastrelor, a stelei 5. Fiecare zodie chinezească are o casă pe cercul zodiacal, care este tranzitată de energii pozitive ori nefavorabile nativului. Începând cu 4 februarie 2018, există 5 energii care aduc câștiguri unor zodii: Energia victoriilor (steaua 1) sporește șansele de reușită, în special pe plan profesional. Îi avantajează pe nativii din zodia Șobolan și pe fiii mijlocii ai unei familii.

DE INTERES: Horoscop 2018 pe zodii chinezești

Activatori pentru sectorul de Nord: amuleta cu picătură de apă, ochiul lui Horus, nodul mistic de culoare albastră, amuleta floare de prun, Ru Yi auriu, elefanții aurii, Buddha vesel auriu, amuleta cu 6 monede chinezești, stindardul victoriei.

Energia dragostei (steaua 4) amplifică romantismul, afectivitatea. Îi favorizează pe nativii din zodiile Dragon și Șarpe și pe ficele mari ale unei familii. Activatori pentru sectorul de Sud-Est: amuleta cu dubla fericire, simbolul dublu al peștilor, amuleta norocului ceresc, o pereche de rațe mandarine, zeița Tara.

Energia norocului divin (steaua 6) amplifică generozitatea, atrage oameni nobili, mentori. Îi favorizează pe tații familiilor și pe nativii din zodiile Câine și Mistreț. Activatori pentru sectorul de Nord-Vest: amuleta cu 6 monede chinezești, broasca cu 3 picioare, peștele arowana, Ru Yi, elefanții aurii cu trompa în sus, dragonul auriu.

Energia bogăției (steaua 8) aduce noroc neașteptat de bani, reușite în afaceri și carieră. Îi avantajează pe fiii mici ai unei familii și pe nativii din zodiile Bivol și Tigru. Activatori pentru sectorul de Nord-Est: Ru Yi auriu cu crapi și dragoni, Vasul Prosperității, cufere cu 168 de monede, broasca banilor, Buddha vesel auriu, 8 sfere din cristal de cuarț alb, moneda lacăt.

Energia multiplicării (steaua 9) are o conotație pozitivă în această lună, deoarece amplifică energia dragostei și a succesului academic. Îi avantajează pe nativii din zodia Cal și pe fiicele mijlocii ale unei familii. Activatori pentru sectorul de Sud: globul pământesc, 9 sfere din cristal, 9 pene de păun, statueta poarta crapului dragon, amuleta cu dublă fericire.

Continut Sponsorizat
loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2019 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.