5 Energii pozitive care aduc noroc unor zodii chinezești în Februarie 2018

29.IANUARIE.2018
5 Energii pozitive care aduc noroc unor zodii chinezești în Februarie 2018
Feng Shui AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: fengshui.com.au
Stelele zburătoare aduc energii ce predispun la noroc în dragoste sau la bani în Februarie 2018. De pe 4 februarie 2018, numărul guvernant al pătratului Lo Shu

are energia dezastrelor, a stelei 5. Fiecare zodie chinezească are o casă pe cercul zodiacal, care este tranzitată de energii pozitive ori nefavorabile nativului. Începând cu 4 februarie 2018, există 5 energii care aduc câștiguri unor zodii: Energia victoriilor (steaua 1) sporește șansele de reușită, în special pe plan profesional. Îi avantajează pe nativii din zodia Șobolan și pe fiii mijlocii ai unei familii.

DE INTERES: Horoscop 2018 pe zodii chinezești

Activatori pentru sectorul de Nord: amuleta cu picătură de apă, ochiul lui Horus, nodul mistic de culoare albastră, amuleta floare de prun, Ru Yi auriu, elefanții aurii, Buddha vesel auriu, amuleta cu 6 monede chinezești, stindardul victoriei.

Loading...

Energia dragostei (steaua 4) amplifică romantismul, afectivitatea. Îi favorizează pe nativii din zodiile Dragon și Șarpe și pe ficele mari ale unei familii. Activatori pentru sectorul de Sud-Est: amuleta cu dubla fericire, simbolul dublu al peștilor, amuleta norocului ceresc, o pereche de rațe mandarine, zeița Tara.

Energia norocului divin (steaua 6) amplifică generozitatea, atrage oameni nobili, mentori. Îi favorizează pe tații familiilor și pe nativii din zodiile Câine și Mistreț. Activatori pentru sectorul de Nord-Vest: amuleta cu 6 monede chinezești, broasca cu 3 picioare, peștele arowana, Ru Yi, elefanții aurii cu trompa în sus, dragonul auriu.

Energia bogăției (steaua 8) aduce noroc neașteptat de bani, reușite în afaceri și carieră. Îi avantajează pe fiii mici ai unei familii și pe nativii din zodiile Bivol și Tigru. Activatori pentru sectorul de Nord-Est: Ru Yi auriu cu crapi și dragoni, Vasul Prosperității, cufere cu 168 de monede, broasca banilor, Buddha vesel auriu, 8 sfere din cristal de cuarț alb, moneda lacăt.

Energia multiplicării (steaua 9) are o conotație pozitivă în această lună, deoarece amplifică energia dragostei și a succesului academic. Îi avantajează pe nativii din zodia Cal și pe fiicele mijlocii ale unei familii. Activatori pentru sectorul de Sud: globul pământesc, 9 sfere din cristal, 9 pene de păun, statueta poarta crapului dragon, amuleta cu dublă fericire.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,33  15
VOTURI
2917
4.33
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Primele texte despre Feng Shui au o vechime de peste 5000 de ani și au fost descoperite în China.
Previziuni pentru nativii din zodia Șobolan din zodiacul chinezesc: în 2019 dragostea este în
Locația este un loc (zonă, sector) precis determinat. Locația poate fi o clădire încadrată pe

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.