4 Energii pozitive care aduc noroc unor zodii chinezești în decembrie 2017

05.DECEMBRIE.2017
4 Energii pozitive care aduc noroc unor zodii chinezești în decembrie 2017

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:nervemedia.org.uk

Stelele zburătoare aduc energii ce predispun la noroc în dragoste sau la bani în DECEMBRIE 2017. De pe 7 decembrie 2017, numărul guvernant al pătratului Lo

Shu, are energia pierderilor, a stelei 7, dar unele zodii au stele bune. Fiecare zodie chinezească are o casă pe cercul zodiacal care este tranzitată de energii pozitive ori nefavorabile nativului. Începând cu data de 7 decembrie 2017 există 4 energii care aduc câștiguri unor zodii: Energia victoriilor (steaua 1) sporește șansele de reușită, în special pe plan profesional.

DE INTERES: Horoscop 2018 pe zodii chinezești

Îi avantajează pe nativii din zodiile Bivol și Tigru și pe fiul cel mic al unei familii. Activatori pentru sectorul de Nord-Est: amuleta cu picătură de apă, ochiul lui Horus, nod mistic de culoare albastră, amuleta floare de prun, Ru Yi auriu, elefanți aurii, Buddha vesel auriu, amuleta cu 6 monede chinezești.

Energia dragostei (steaua 4) amplifică romantismul, afectivitatea. Le favorizează pe mamele unei familii și pe nativii din zodiile Capră și Maimuță. Activatori pentru sectorul de Sud-Vest: amuleta cu dubla fericire, simbolul dublu al peștilor, amuleta norocului ceresc, pereche de rațe mandarine, Tara verde.

Energia norocului divin (steaua 6) amplifică generozitatea, atrage oameni nobili, mentori. Îi favorizează pe fiica mare a unei familii și pe nativii din zodiile Dragon și Șarpe. Activatori pentru sectorul de Sud-Est: amuleta cu 6 monede chinezești, broasca cu 3 picioare, peștele arowana, Ru Yi, elefanți aurii cu trompa în sus, dragon auriu.

Energia bogăției (steaua 8) aduce noroc neașteptat de bani, reușite în afaceri și carieră. Îi avantajează pe tatăl unei familii și pe nativii din zodiile Câine și Mistreț. Activatori pentru sectorul de Nord-Vest: Ru Yi auriu cu crapi și dragoni, Vasul Prosperității, cufere cu 168 de monede, broasca banilor, Buddha vesel auriu, 8 sfere din cristal de cuarț alb, moneda lacăt.

1720
5.00
SHARE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.