Transport gratuit peste 199 lei

Misteriosul chihlimbar – ajutor extrem pentru ameliorarea durerilor de cap

Misteriosul chihlimbar – ajutor extrem pentru ameliorarea durerilor de cap

Deseori considerat piatră prețioasă, chihlimbarul nu este tocmai o piatră, ci este o rășină fosilizată veche de milioane de ani. De exemplu, cel mai vechi

chihlimbar descoperit are aproximativ 320 milioane de ani. Acum imaginați-vă cât de multă energie conține o astfel de nestemată, ce vine nu doar din elementul pe care îl reprezintă, ori din culoare, ci și din istoria pe care o are! De-al lungul timpului, din vremuri străvechi, numeroase culturi au folosit chihlimbarul pentru modul spectaculos în care arată și pentru proprietățile unice, benefice pentru sănătate.

Cea mai evidentă calitate a chihlimbarului este energia veche. Cu aceasta vine înțelepciunea acumulată a pământului și a naturalului, în general. Există bucăți de chihlimbar în care s-au conservat insecte mici, aceastea oferind mai multe proprietăți energetice.

Cele mai populare pietre de chihlimbar au culori calde - o varietate de tonuri de galben ori portocaliu și de aceea a fost supranumit în vechime și piatra soarelui.

Ca să facem o listă scurtă, se crede că chihlimbarul:
- elimină energiile negative
- echilibrează emoțiile
- atrage norocul
- ameliorează durerile de cap
- elimină temerile
- ajută la găsirea puterii de a răbda și stimularea deciziilor înțelepte

Deși este benefică și indicată nativilor din orice zodie, chihlimbarul este considerat piatra de naștere a nativilor din zodia Rac, deoarece reflectă energia celei mai calde și însorite luni a anului (în emisfera nordică, bineînțeles!).

Viziteaza magazinul online