Feng Shui la birou – Descoperă cele mai bune 5 cristale aducătoare de noroc

03.MAI.2019
Feng Shui la birou – Descoperă cele mai bune 5 cristale aducătoare de noroc

Categorie: Feng Shui Autor: Maria Poinescu ZODIACOOL Foto:ae01.alicdn.com

Practicile Feng Shui ne pot ajuta să ne creștem afacerile și să atragem succesul mult dorit. Descoperă care sunt cristalele pe care este indicat să le ai în

birou. Prima regulă este să optezi pentru cristale și pietre naturale, să nu te lași atrasă de versiunile artificiale ale acestora, făcute din plastic sau alte materiale, chiar dacă respectă aspectul.

Unul dintre cele mai importante cristale de avut la birou este pirita. Pirita atrage energia proaspătă, disciplină, dar și fericire, optimism și rezistență. De asemenea, poate ajuta la curățarea destul de rapidă a minților confuze. Poți opta pentru cuburi, sfere sau bucăți nedefinite de pirită, în orice formă ar veni, efectele sunt minunate.

Loading...

Hematitul aduce o energie foarte răcoroasă, pe de o parte, dar și oarecum de protecție, pe de altă parte. Având în vedere că cele mai multe birouri sunt pline de energia creată de stres și alte emoții umane negative, dar și de poluare, o bucată de hematit poate fi cel mai bun prieten pentru a vă menține cu picioarele pe pământ, calm și rece.

Amonitul este o fosilă uimitoare ce a strâns multă energie și înțelepciune de-a lungul timpului, totuși are aproximativ 100 de milioane de ani. Ajută la stimularea creativității, dar și la circularea energiei stagnante, blocate. În plus, arată excepțional!

Onixul negru atrage o energie susținută, puternică și stabilă, de care poate beneficia oricine. Poate stimula dorința de a persevera, de a fi păstrată mintea clară și limpede în luarea deciziilor. De asemenea, te poate ajuta să te concentrezi pe adevăratele priorități, dar și pe vocea interioară.

Carneolul este folosit pentru calitățile sale de activare a energiei, precum și pentru cele de protecție. Aduce căldură și energie prietenoasă în orice spațiu, umplându-l cu o bucurie umilă.

Fie că alegi o singură piatră, fie că optezi să le ai pe toate cele 5 ori poate altele, nu uita să ai întotdeauna ordine în birou, să renunți la obiectele stricate sau care nu-ți mai folosesc, să aerisești des, astfel încât energia pozitivă să fie liberă să circule și să ia locul celei negative.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2020 pentru nativii din zodia Cal pe starea de sănătate: la capitolul sănătate,
Soarele se află în semnul zodiacal RAC de la 22 Iunie până la 23 Iulie. Este locul de domiciliu
Steaua Zburătoare 2, cunoscută drept steaua bolilor, aspecte pozitive și aspecte negative

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.