Transport gratuit peste 199 lei

Feng Shui la birou – Descoperă cele mai bune 5 cristale aducătoare de noroc

Feng Shui la birou – Descoperă cele mai bune 5 cristale aducătoare de noroc

Practicile Feng Shui ne pot ajuta să ne creștem afacerile și să atragem succesul mult dorit. Descoperă care sunt cristalele pe care este indicat să le ai în

birou. Prima regulă este să optezi pentru cristale și pietre naturale, să nu te lași atrasă de versiunile artificiale ale acestora, făcute din plastic sau alte materiale, chiar dacă respectă aspectul.

Unul dintre cele mai importante cristale de avut la birou este pirita. Pirita atrage energia proaspătă, disciplină, dar și fericire, optimism și rezistență. De asemenea, poate ajuta la curățarea destul de rapidă a minților confuze.

Poți opta pentru cuburi, sfere sau bucăți nedefinite de pirită, în orice formă ar veni, efectele sunt minunate.

Hematitul aduce o energie foarte răcoroasă, pe de o parte, dar și oarecum de protecție, pe de altă parte.

Având în vedere că cele mai multe birouri sunt pline de energia creată de stres și alte emoții umane negative, dar și de poluare, o bucată de hematit poate fi cel mai bun prieten pentru a vă menține cu picioarele pe pământ, calm și rece.

Amonitul este o fosilă uimitoare ce a strâns multă energie și înțelepciune de-a lungul timpului, totuși are aproximativ 100 de milioane de ani. Ajută la stimularea creativității, dar și la circularea energiei stagnante, blocate. În plus, arată excepțional!

Onixul negru atrage o energie susținută, puternică și stabilă, de care poate beneficia oricine. Poate stimula dorința de a persevera, de a fi păstrată mintea clară și limpede în luarea deciziilor.

De asemenea, te poate ajuta să te concentrezi pe adevăratele priorități, dar și pe vocea interioară.

Carneolul este folosit pentru calitățile sale de activare a energiei, precum și pentru cele de protecție. Aduce căldură și energie prietenoasă în orice spațiu, umplându-l cu o bucurie umilă.

Fie că alegi o singură piatră, fie că optezi să le ai pe toate cele 5 ori poate altele, nu uita să ai întotdeauna ordine în birou, să renunți la obiectele stricate sau care nu-ți mai folosesc, să aerisești des, astfel încât energia pozitivă să fie liberă să circule și să ia locul celei negative.

Viziteaza magazinul online