Dezordinea din dulapuri, din casă și legătura cu starea emoțională, cu stima de sine

23.SEPTEMBRIE.2018
Dezordinea din dulapuri, din casă și legătura cu starea emoțională, cu stima de sine

Categorie: Feng Shui Autor: Andreea Inea ZODIACOOL

Sfaturi de la specialiști feng shui despre cum să înfrumusețați dulapurile și să le aduceți energie pozitivă. Majoritatea locuințelor au dulapuri extrem

de aglomerate, dezordonate, ce transmit energii negative de fiecare dată când sunt deschise. Principiile Feng Shui nu se aplică doar armoniei a ceea ce este la vedere, ci și a locurilor ce sunt mai puțin vizibile din casă sau biroul nostru. Așa că lucrați la îmbunătățirea energiei Feng Shui, nu neglijați dulapurile! Acestea sunt conectate la cele mai adânci și ascunse sentimente din sufletele noastre.

Gândiți-vă la starea dulapurilor ca la un test Feng Shui al stimei de sine. Dezordinea determină energie scăzută, stagnantă și confuză, care scade vitalitatea celor din casă.

Loading...

În funcție de zona Feng Shui a casei, unde este localizată aglomerația, aceasta poate, de asemenea, să influențeze sau să blocheze în mod negativ fluxul de energie în multe domenii ale vieții.

Asigurați-vă că sunt iluminate corespunzător, că nu este dezordine în ele, că le scăpați de lucrurile vechi sau deteriorate pe care nu le mai folosiți și nu ezitați să le readuceți la viață vopsindu-le în culori calde, vesele!

Puteți să vă înfrumusețați dulapurile și să le aduceți energie pozitivă cu o mică fotografie care aduce amintiri fericite, unele cristale feng shui sau bijuterii bine expuse, deoarece frumusețea este cea mai vindecătoare energie și ar trebui să fie peste tot în jur.

Folosirea principiilor Feng Shui pentru a scăpa de aglomerația și dezordinea din dulapuri poate fi un proces interesant atunci când înțelegeți ce dezordine aduce în viața de zi cu zi.

Dormitor - Îndepărtați tot ce nu aparține acestuia, inclusiv televizorul, echipamentul de exerciții fizice, articolele de la serviciu și cele depozitate aici. Ștergeți dezordinea de sub pat. Apoi, faceți curățenie în dulap, astfel încât să fie în concordanță cu restul camerei. Aruncați sau dăruiți hainele pe care nu le mai folosiți.

Bucătărie – Această încăpere reprezintă sănătatea în Feng Shui. Începeți cu frigiderul, continuați cu aragazul, sertarele și toate vasele. Înlocuiți substanțele chimice de curățare cu cele naturale.

Intrarea în casă - Casa primește energie încă de la ușa de intrare. Eliminați orice obiecte din zona aceasta care nu aparțin locului. Dacă aveți un dulap de intrare, puneți doar îmbrăcămintea de sezon în ea. Adăugați un articol frumos la intrarea din față pentru a primi energia în casă.

Uitați-vă în casă și în cele mai ascunse locuri (dulapurile) și întrebați-vă cât de sănătoasă este stima voastră de sine? Cât de curată, pașnică și frumoasă este lumea voastră interioară?

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Berbec 2019 și evenimente importante pentru nativii din zodia Berbec în 2019! Zodia
Harta anuală a Stelelor Zburătoare valabilă pentru perioada 4 februarie 2019 – 3 februarie
Acțiunea fastă a stelei 1 se va manifesta sub formă de reușite în realizarea planurilor.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.