Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Dezordinea din dulapuri, din casă și legătura cu starea emoțională, cu stima de sine

Dezordinea din dulapuri, din casă și legătura cu starea emoțională, cu stima de sine

Sfaturi de la specialiști feng shui despre cum să înfrumusețați dulapurile și să le aduceți energie pozitivă. Majoritatea locuințelor au dulapuri extrem

de aglomerate, dezordonate, ce transmit energii negative de fiecare dată când sunt deschise. Principiile Feng Shui nu se aplică doar armoniei a ceea ce este la vedere, ci și a locurilor ce sunt mai puțin vizibile din casă sau biroul nostru. Așa că lucrați la îmbunătățirea energiei Feng Shui, nu neglijați dulapurile! Acestea sunt conectate la cele mai adânci și ascunse sentimente din sufletele noastre.

Gândiți-vă la starea dulapurilor ca la un test Feng Shui al stimei de sine. Dezordinea determină energie scăzută, stagnantă și confuză, care scade vitalitatea celor din casă.

În funcție de zona Feng Shui a casei, unde este localizată aglomerația, aceasta poate, de asemenea, să influențeze sau să blocheze în mod negativ fluxul de energie în multe domenii ale vieții.

Asigurați-vă că sunt iluminate corespunzător, că nu este dezordine în ele, că le scăpați de lucrurile vechi sau deteriorate pe care nu le mai folosiți și nu ezitați să le readuceți la viață vopsindu-le în culori calde, vesele!

Puteți să vă înfrumusețați dulapurile și să le aduceți energie pozitivă cu o mică fotografie care aduce amintiri fericite, unele cristale feng shui sau bijuterii bine expuse, deoarece frumusețea este cea mai vindecătoare energie și ar trebui să fie peste tot în jur.

Folosirea principiilor Feng Shui pentru a scăpa de aglomerația și dezordinea din dulapuri poate fi un proces interesant atunci când înțelegeți ce dezordine aduce în viața de zi cu zi.

Dormitor - Îndepărtați tot ce nu aparține acestuia, inclusiv televizorul, echipamentul de exerciții fizice, articolele de la serviciu și cele depozitate aici. Ștergeți dezordinea de sub pat. Apoi, faceți curățenie în dulap, astfel încât să fie în concordanță cu restul camerei. Aruncați sau dăruiți hainele pe care nu le mai folosiți.

Bucătărie – Această încăpere reprezintă sănătatea în Feng Shui. Începeți cu frigiderul, continuați cu aragazul, sertarele și toate vasele. Înlocuiți substanțele chimice de curățare cu cele naturale.

Intrarea în casă - Casa primește energie încă de la ușa de intrare. Eliminați orice obiecte din zona aceasta care nu aparțin locului. Dacă aveți un dulap de intrare, puneți doar îmbrăcămintea de sezon în ea. Adăugați un articol frumos la intrarea din față pentru a primi energia în casă.

Uitați-vă în casă și în cele mai ascunse locuri (dulapurile) și întrebați-vă cât de sănătoasă este stima voastră de sine? Cât de curată, pașnică și frumoasă este lumea voastră interioară?

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit