Când să scăpăm de canapele vechi pentru a atrage energie pozitivă în casă

09.NOIEMBRIE.2017
Când să scăpăm de canapele vechi pentru a atrage energie pozitivă în casă

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL

În feng shui, lucrurile vechi sau rupte din casă acumulează energie negativă și aduc ghinon. În special canapeaua veche este un obiect la care, din diferite

motive, ne este greu să renunțăm. Fixă sau extensibilă, de regulă avem în casă o canapea pe care o folosim împreună cu familia sau pentru oaspeți, însă cum știm când aceasta s-a învechit și nu mai este potrivită pentru noi? În feng shui se consideră că mobila din casă trebuie schimbată odată la 9 ani, interval în care se consumă un ciclu complet al stelelor zburătoare.

DE INTERES: Casa cu un bun Feng Shui

Așadar, indiferent de confortul pe care îl oferă sau de aspectul și calitatea materialelor din care este făcută, trebuie să încercăm să ne detașăm de amintirile legate de canapea și să o înlocuim după 9 ani de utilizare, lucru care va spori norocul pe plan sentimental, profesional și financiar.

Loading...

Desigur, dacă o canapea are un aspect urât, scârțâie sau este ruptă, ea trebuie schimbată chiar mai repede de 9 ani, pentru a nu atrage ghinion în casă.

Dacă nu ne putem despărți de canapeaua veche, este suficient să o reparăm și să o retapițăm, pentru a ne bucura atât de stilul modern pe care îl poate aduce în spațiul locuibil, cât și de îmbunătățirea feng shui-ului personal.

Este important să scoatem canapeaua veche din casă atunci când Luna este în scădere, pentru ca odată cu ea să scăpăm de tot ceea ce ne ține pe loc și nu ne lasă să progresăm.

În schimb, o canapea nouă trebuie adusă în casă într-o zi cu Lună în creștere, ceea ce ne va spori norocul pe toate planurile.

Sursa foto: thissortaoldlife.com, dealstan.com

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

În feng shui, Direcția de succes este una dintre direcțiile favorabile cu energia pozitivă care
Stai departe de spitale, mai ales cele care găzduiesc persoane cu cancere sau alte boli
Octogonul Bagua, principalul simbol de referință din Feng Shui, numit și Pa Kua, se traduce

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.