Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Când să scăpăm de canapele vechi pentru a atrage energie pozitivă în casă

Când să scăpăm de canapele vechi pentru a atrage energie pozitivă în casă

În feng shui, lucrurile vechi sau rupte din casă acumulează energie negativă și aduc ghinon. În special canapeaua veche este un obiect la care, din diferite

motive, ne este greu să renunțăm. Fixă sau extensibilă, de regulă avem în casă o canapea pe care o folosim împreună cu familia sau pentru oaspeți, însă cum știm când aceasta s-a învechit și nu mai este potrivită pentru noi? În feng shui se consideră că mobila din casă trebuie schimbată odată la 9 ani, interval în care se consumă un ciclu complet al stelelor zburătoare.

DE INTERES: Casa cu un bun Feng Shui

Așadar, indiferent de confortul pe care îl oferă sau de aspectul și calitatea materialelor din care este făcută, trebuie să încercăm să ne detașăm de amintirile legate de canapea și să o înlocuim după 9 ani de utilizare, lucru care va spori norocul pe plan sentimental, profesional și financiar.

Desigur, dacă o canapea are un aspect urât, scârțâie sau este ruptă, ea trebuie schimbată chiar mai repede de 9 ani, pentru a nu atrage ghinion în casă.

Dacă nu ne putem despărți de canapeaua veche, este suficient să o reparăm și să o retapițăm, pentru a ne bucura atât de stilul modern pe care îl poate aduce în spațiul locuibil, cât și de îmbunătățirea feng shui-ului personal.

Este important să scoatem canapeaua veche din casă atunci când Luna este în scădere, pentru ca odată cu ea să scăpăm de tot ceea ce ne ține pe loc și nu ne lasă să progresăm.

În schimb, o canapea nouă trebuie adusă în casă într-o zi cu Lună în creștere, ceea ce ne va spori norocul pe toate planurile.

Sursa foto: thissortaoldlife.com, dealstan.com

Alte persoane au căutat și
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit