Adu dragostea în viața ta cu ajutorul remediilor Feng Shui!

Feng Shui AUTOR: Andreea Inea FOTO: unsplash.com

Dragostea este strâns legată de modul în care arată dormitorul, de starea de bine

Conform principiilor Feng Shui, dragostea este strâns legată de modul în care arată dormitorul, așa că dacă ai probleme în a-ți găsi jumătatea, e nevoie de o reorganizare și decorare a acestei încăperi.

 

În primul rând, ai grijă să menții curățenia în dormitor și renunță la lucrurile pe care nu le mai folosești, chiar dacă au o oarece valoare sentimentală. Elimină ceea ce este inutil din cameră, inclusiv de sub pat și lasă lumina și energia să circule liber.

Apoi, lasă loc liber în dulap, în sertarul în care îți păstrezi lenjeria, dar și în noptieră, exact ca în cazul în care ai împărți spațiile acestea cu cineva. Gândește-te că dulapurile îndesate cu haine și lucruri sunt asemenea gândurilor tale, ce nu acceptă oameni noi, pentru că nu au loc de ei. La polul opus, un dulap liber, aeresit atrage energia oamenilor și a experiențelor noi.

Mai mult decât atât, dacă ai lucruri care îți amintesc de vechi relații, renunță cât mai repede la ele! Dacă vrei totuși să le păstrezi, le poți ține în cutii, pe cel mai de sus raft din debara. Așa, vei renunța să te simți agățată de trecut și vei accepta să trăiești în prezent, pentru un viitor luminos.

Este indicat să nu faci exerciții fizice în dormitor, ci în camera de zi ori în balcon, dacă nu se poate afară sau la sala de sport. Dormitorul trebuie să fie spațiul dedicat exclusiv iubirii romantice, energie neutralizată de vibrația rezultată din munca fizică și efort.
La fel ca în cazul dulapului, păstrează o parte de pat pe care să nu dormi, unde să fie și o pernă (deși dormi doar pe perna ta).

Sunetele atrag energia pozitivă și spiritele bune, așa că pune în dormitor un clopoțel și sună din el de fiecare dată când ieși din această cameră.

Acestea sunt doar câteva sfaturi Feng Shui pentru atragerea iubirii în viața ta, dar care sunt foarte ușor de pus în practică și vor aduce ceea ce îți dorești cu adevărat.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
0  0
VOTURI
403
0
SHARE
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
MAGAZIN ONLINE

Articole Recente

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.