5 Energii negative care predispun la ghinion, boli, certuri în DECEMBRIE 2017

07.DECEMBRIE.2017
5 Energii negative care predispun la ghinion, boli, certuri în DECEMBRIE 2017

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:timesofindia.indiatimes.com

Lunar, statele zburătoare aduc energii pozitive sau negative și influențează toate cele 12 zodii chinezești. Vezi care sunt aceste stele și ce remedii pentru

protecție recomandă specialiștii. Pe data de 7 Decembrie 2017, numărul pătratului Lo Shu are energia stelei 7, a pierderilor. Fiecare zodie are o anumită casă pe cercul zodiacal, care este tranzitată lunar de energii negative sau pozitive. Începând cu 7 decembrie, anumite semne zodiacale chinezești sunt guvernate de o energie care predispune la ghinioane, însă există remedii:

DE INTERES: 4 Energii pozitive care aduc noroc unor zodii chinezești în decembrie 2017

Energia bolilor (steaua 2) scade rezistența la boli, vitalitatea. Îi afectează pe fiica mijlocie a unei familii și pe nativii din zodia Cal. Remedii pentru sectorul de Sud: Wu lou auriu, pagoda celor 5 elemente, Buddha vesel auriu, vaza longevității, Buddha medicinii de culoare albastră, Tara verde.

Energia certurilor (steaua 3) predispune la ceartă, agresivitate. Îi afectează pe fiul mijlociu al unei familii și pe nativii din zodia Șobolan. Remedii pentru sectorul de Nord: amuleta cu 6 monede chinezești, obiecte din metal, sfere din cristal de cuarț, măr din cristal de culoare roșie, Buddha vesel auriu.

Energia dezastrelor (steaua 5) atrage obstacole la tot pasul, afectează norocul în dragoste, sănătate, carieră. Îi afectează pe fiul mare al unei familii și pe nativii din zodia Iepure. Remedii pentru sectorul de Est: pagoda celor 5 elemente, stupa aurie sau placă, amuleta cu 6 monede chinezești și nod mistic de culoare albastră, obiecte din metal, Buddha vesel auriu.

Energia pierderilor (steaua 7) crește riscul de accidente, scade veniturile, predipune la furturi și înșelăciuni. Îi afectează pe toți membrii de familie și pe nativii din toate zodiile. Remedii pentru sectorul de centru: amuletă sau statuetă cu rinocer și elefant albastri, dragon de culoare albastră, placa antifurt, bol din metal cu apă statică, amuleta cu picătură de apă.

Energia multiplicării (steaua 9) are o conotație negativă în această lună, deoarece amplifică energia certurilor. Îi afectează pe fiica mică a unei familii și pe nativii din zodia Cocoș. Remedii pentru sectorul de Vest: obiecte din metal, pagoda celor 5 elemente, sferă aurie, copăcel cu cristale multicolore, amuleta păcii.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.