5 Energii negative care predispun la ghinion, boli, certuri în DECEMBRIE 2017

07.DECEMBRIE.2017
5 Energii negative care predispun la ghinion, boli, certuri în DECEMBRIE 2017

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:timesofindia.indiatimes.com

Lunar, statele zburătoare aduc energii pozitive sau negative și influențează toate cele 12 zodii chinezești. Vezi care sunt aceste stele și ce remedii pentru

protecție recomandă specialiștii. Pe data de 7 Decembrie 2017, numărul pătratului Lo Shu are energia stelei 7, a pierderilor. Fiecare zodie are o anumită casă pe cercul zodiacal, care este tranzitată lunar de energii negative sau pozitive. Începând cu 7 decembrie, anumite semne zodiacale chinezești sunt guvernate de o energie care predispune la ghinioane, însă există remedii:

DE INTERES: 4 Energii pozitive care aduc noroc unor zodii chinezești în decembrie 2017

Energia bolilor (steaua 2) scade rezistența la boli, vitalitatea. Îi afectează pe fiica mijlocie a unei familii și pe nativii din zodia Cal. Remedii pentru sectorul de Sud: Wu lou auriu, pagoda celor 5 elemente, Buddha vesel auriu, vaza longevității, Buddha medicinii de culoare albastră, Tara verde.

Loading...

Energia certurilor (steaua 3) predispune la ceartă, agresivitate. Îi afectează pe fiul mijlociu al unei familii și pe nativii din zodia Șobolan. Remedii pentru sectorul de Nord: amuleta cu 6 monede chinezești, obiecte din metal, sfere din cristal de cuarț, măr din cristal de culoare roșie, Buddha vesel auriu.

Energia dezastrelor (steaua 5) atrage obstacole la tot pasul, afectează norocul în dragoste, sănătate, carieră. Îi afectează pe fiul mare al unei familii și pe nativii din zodia Iepure. Remedii pentru sectorul de Est: pagoda celor 5 elemente, stupa aurie sau placă, amuleta cu 6 monede chinezești și nod mistic de culoare albastră, obiecte din metal, Buddha vesel auriu.

Energia pierderilor (steaua 7) crește riscul de accidente, scade veniturile, predipune la furturi și înșelăciuni. Îi afectează pe toți membrii de familie și pe nativii din toate zodiile. Remedii pentru sectorul de centru: amuletă sau statuetă cu rinocer și elefant albastri, dragon de culoare albastră, placa antifurt, bol din metal cu apă statică, amuleta cu picătură de apă.

Energia multiplicării (steaua 9) are o conotație negativă în această lună, deoarece amplifică energia certurilor. Îi afectează pe fiica mică a unei familii și pe nativii din zodia Cocoș. Remedii pentru sectorul de Vest: obiecte din metal, pagoda celor 5 elemente, sferă aurie, copăcel cu cristale multicolore, amuleta păcii.

loading...
1135
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Sarm Saat sau cele Trei Ucideri reprezintă o energie negativă care afectează în fiecare an
În filosofia Taoistă Yin și Yang sunt două tipuri de energie complementară ce compun universul
Stea zburătoare 5 este numită și Cinci galben (5 Yellow) sau Wu Wang, o stea care atrage ghinion

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.