Tinerețe fără bătrânețe: regulile de aur ale femeilor veșnic tinere

11.IUNIE.2019
Tinerețe fără bătrânețe: regulile de aur ale femeilor veșnic tinere
Femei. Frumusețe AUTOR: Maria Poinescu FOTO: pexels.com
Te-ai întrebat vreodată care este secretul femeilor care par că nu îmbătrânesc, în ciuda vârstei înaintate? Ele respectă aceste reguli de aur!

1. Fiți atente la sistemul digestiv

Bioritmul digestiei ar trebuie să fie foarte important pentru oricine, deoarece dezvăluie informații esențiale despre modul în care funcționează întregul organism. De exemplu, constipațiile arată că tractul intestinal are o problemă. Intestinul subțire este deseori asemănat cu rădăcinile unui pom, iar dacă acestea nu funcționează corect, nici copacul nu trăiește bine.

Pentru a păstra intestinul subțire sănătos, trebuie avut grijă ca alimentația să fie bogată în fructe, legume și apă. Să nu mai spunem de rolul pe care îl are hidratarea în aspectul tenului!

Loading...

2. Odihna este esențială

Lipsa de somn și odihnă se reflectă repede în aspectul pielii și al părului. Cercetările au arătat că organismul are nevoie de 8 ore de somn pentru a se odihni, deoarece somnul resetează corpul, redându-i vitalitatea, elimină emoțiile negative și informațiile inutile.

3. Aerul curat face minuni

Plimbați-vă în aer liber, mergeți în parc sau în natură. În plus, mersul pe jos ajută enorm organismul să își revină după o zi de muncă la birou. Nu uitați și de saună.

4. Nu neglijați aportul de vitamine

Consumați alimente bogate în vitamine – fructe și legume proaspete, când se poate, fasole, ovăz, dovleac, roșii, citrice, broccoli, soia, arahide, spanac, dar și carne de curcan, somon și iaurt.

5. Eliminați emoțiile negative

Zâmbiți! Chiar dacă nu aveți un motiv concret, zâmbiți. Alegeți să vă bucurați de viață, de lucrurile mărunte în aceeași măsură ca și pentru cele mărețe. Spuneți că nu aveți motive? Sunteți în viață, aveți puterea de a merge mai departe, ați avut curajul să treceți peste probleme sunt doar câteva motive. Bucurați-vă de cântecul păsărilor, de culorile naturii, de râsul unui copil.

Nu uitați că vârsta este doar un număr, important este cât de tinere alegeți să vă simțiți!

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  3
VOTURI
456
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

ZI DE ZI
Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

DESCOPERĂ
Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

PE ACELAȘI SUBIECT
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.