Crema antirid. Ce ingrediente trebuie sa contina o crema antirid buna

Crema antirid. Ce ingrediente trebuie sa contina o crema antirid buna

Termenul de anti-aging reprezintă prevenirea îmbătrânirii premature a pielii și ameliorarea semnelor îmbătrânirii. Folosirea cremelor este esențială în astfel de momente.

Un produs antirid de calitate trebuie să conțină ingrediente care să ajute tenul să își mențină aspectul tânăr și sănătos, și eventual, să îi repare eventualele daune.

Ingredientele esențiale ale produselor anti-aging

Acizii AHA şi BHA.

Produsele care conţin acizi AHA și BHA stimulează producția de colagen și facilitează penetrarea vitaminelor și a nutrienților în derm și dermul superficial, acolo unde pielea se poate folosi de ele. Catifeleaza pielea și hidratează derma, fiind ideale pentru persoanele cu ten normal sau uscat.

Retinolul

Retinolul eliberează în piele acid retinoic, cel mai eficient agent existent împotriva îmbătrânirii cutanate. Neutralizează radicalii liberi din oxigen (efect antioxidant) și stimulează producția de colagen (prin activarea fibroblaștilor).
Retinolul ajută la producerea de noi celule la nivelul pielii, îi redă fermitate şi îmbunătăţeşte textura acesteia.

Vitamina C

Prin protecția antioxidantă puternică pe care o oferă, vitamina C protejează pielea de diversele efecte produse de radicalilor liberi (din radiațiile solare, poluare, oxigen) care duc la îmbătrânirea pielii.

Cea mai documentată formă a vitaminei C, când vine vorba despre beneficiile aduse pielii, este acidul ascorbic, cunoscut și ca acidul L-ascorbic. Vitamina C contribuie la stimularea producției de colagen natural, îmbunătăţeşte capacitatea de reparare a celulelor și protejează tenul în fața radiațiilor solare.

Vitamina E

Găsită pe etichetele produselor și sub denumirea de acetat de tocoferil, linoleat de tocoferil, tocotrienoli, alfa-tocoferol sau succinat de tocoferil. Vitamina E protejează membranele celulelor tenului şi previne distrugerea de colagen.

Acidul hialuronic (AH)

Împreună cu elastina și colagenul, acidul hialuronic reprezintă baza pielii. Acesta contribuie la formarea unor complexe mari de molecule, ajutând astfel pielea să își mențină volumul și fermitatea.

Cremele pe bază de acid hialuronic blochează umiditatea, oferind o hidratare optimă - AH din produsele de pe piață stă la suprafața pielii, unde formează un strat protector temporar, fapt care stimulează reținerea apei și legăturile cu alte molecule.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!