3 alimente din bucătărie care sunt miraculoase pentru sănătate

21.MAI.2019
3 alimente din bucătărie care sunt miraculoase pentru sănătate

Categorie: Femei. Frumusete Autor: Andrian Gheorghiu Zodiacool Foto:unsplash.com

Uneori fără să ne dăm seama deținem în bucătăria sau cămara noastră alimente care pot face minuni când sunt folosite cum trebuie. De câte ori nu vi s-a întâmplat să aveți un

guturai supărător și să-l tratați cu un ceai fierbinte, o lingură de miere și un strop de echinaceea?

În articolul de față vă arătăm 3 alimente pe care cu siguranță le aveți în bucătărie și care pot face minuni pentru sănătatea dumneavoastră.

CEAI VERDE

Se știe de foarte mult timp cât de bun antioxidant este ceaiul verde și cât de necesar este el sănătății noastre. Un lucru știut mai puțin despre ceaiul verde este că se poate utiliza și extern în diferite situații. Spre exemplu, ceaiul verde este ideal împotriva roșeții care apare pe față sau chiar împotriva umflăturilor feței, reducând în același timp și cearcănele.

ULEIUL DE COCOS

Deși poate suna extravagant, în ultimii ani, marile rețele de magazine au început să comercializeze ulei de cocos la prețuri acceptabile, fiind luxul pe care vi-l puteți permite. Și poate vă întrebați la ce este bun, în afara preparării deserturilor sau a bucătăriei asiatice. Uleiul de cocos este cel mai bun produs pentru repararea scalpului și a părului dumneavoastră.

Dacă vă vopsiți părul prea des sau dacă folosiți multe produse pentru stryling, uleiul de cocos este esențial pentru regenerarea rădăcinii firului de păr. Tot ce trebuie să faceți este să masați scalpul cu ulei de cocos cu jumătate de oră înainte să vă spălați părul. Diferența se va simți de la primele utilizări.

ULEIUL DE MIGDALE

La fel ca în cazul uleiului de cocos, uleiul de migdale a devenit în ultimii ani luxul pe care vi-l puteți permite. Folosit în diverse situații în bucătărie (salate, prăjituri) și fiind un aliment esențial pentru sănătatea inimii, uleiul de migdale este foarte bun și folosit pentru uz extern.

Este ideal în tratarea micilor imperfecțiuni ale feței (coșuri, puncte negre), păstrează pielea curată și sănătoasă, protejează împotriva radiațiilor UV ale soarelui și poate face orice mâncărime a pielii să treacă mult mai repede.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.