Supărările inconștiente otrăvesc sufletul - iată care sunt cele mai grave

06.DECEMBRIE.2018
Supărările inconștiente otrăvesc sufletul - iată care sunt cele mai grave

Categorie: Cupluri Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Câteva dintre cele mai grave stări interioare care ne afectează sănătatea, dar care pot fi schimbate. Uneori, sufletul nostru este extrem de încărcat de

tristețe de care nu suntem conștienți din diverse motive. Sunt lucruri ce par mici, fără însemnătate, dar care pot apăsa greu și dacă nu sunt tratate din timp, ne pot influența grav starea de sănătate. Iată câteva dintre cele mai grave stări interioare care ne afectează sănătatea, dar care pot fi schimbate. Calitatea relațiilor interumane este extrem de importantă pentru menținerea sănătății fizice și psihice.

Avem nevoie de aprecierea celor din jur, să simțim că suntem „văzuți”.

Ai uitat să fii atent la propria persoană
Fii sigur că faci ceea ce îți place, că lupți pentru propriul destin, pentru visurile tale, nu pentru ale altora, că ești în contact cu eul tău interior.

Loading...

Ai în preajmă oameni toxici
Ține departe de tine femei și bărbați care nu te lasă să te dezvolți, cei care te trag în jos, care te critică în mod constant, cei care îți dau sentimentul că nu poți fi tu însuți lângă ei.

Nu știi să spui „Nu”
Da, și asta te încarcă negativ, deoarece vei face multe lucruri pe care nu ți le dorești și nu vei mai avea timp pentru ceea ce vrei cu adevărat să faci. Învață să pui limite!

Te agăți prea mult de trecut
Lasă lucrurile din trecut acolo unde le este locul – în trecut, oricât de triste sau de vesele ar fi, și păstrează în minte doar lecția pe care ai învățat-o din acele întâmplări ale vieții.

Ai gânduri negative
Orice gând negativ poate fi transformat într-unul pozitiv. De exemplu: „Nu pot face față la situația X” se poate transforma în „Pot încerca să văd ce se întâmplă”. Devino conștient de gândurile negative și transformă-le încetul cu încetul, până devine o obișnuință gânditul pozitiv.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Vărsător este cea mai visătoare din Horoscop, femeia Varsator indragostita. Bărbatul
Zodia Fecioară în dragoste, ce femei preferă bărbatul Fecioară și comportament femeia
Zodia Taur sănătate si care sunt bolile cele mai frecvente pentru nativii din Taur

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.