Machiajul este de domeniul trecutului! Frumusețe la cote maxime cu 3 trucuri simple

19.NOIEMBRIE.2018
Machiajul este de domeniul trecutului! Frumusețe la cote maxime cu 3 trucuri simple

Categorie: Cupluri Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:s-i.huffpost.com

Ce înseamnă de fapt o femeie frumoasă? Lucruri care fac o femeie să fie frumoasă pentru orice bărbat. Machiajul poate evidenția această frumusețe, dar

există și alte trucuri. Modul în care se comportă cu ceilalți oameni, în care se descurcă singure indiferent de situație, dezvoltarea personală sunt doar câteva caracteristici care le înfrumusețează zi de zi. Vorbim despre frumusețea interioară, mult mai importantă decât cea exterioară și care nu pălește odată cu trecerea timpului. Acestea sunt atitudini și caracteristici care pot fi deprinse și dezvoltate.

Iată câteva dintre trăsăturile pe care le are o femeie extrem de atrăgătoare și care dau pe spate orice bărbat.

Loading...

Inteligența este punctul forte al oricărui om. Nu este doar nativă, ci trebuie dezvoltată în fiecare zi, prin cărțile pe care le citește și experiențele pe care le trăiește.

Pasiunea pe care o pune în activitățile pe care le desfășoară este excepțională. Nu uita de hobby-urile tale! O femeie pasionată de ceea ce face demonstrează implicarea sa și capacitatea de a-și asuma responsabilități.

Perseverența este atrăgătoare. Femeia care luptă pentru ceea ce își dorește și care nu renunță atunci când trece prin momente dificile este extrem de frumoasă, dar și inteligentă.

Altruismul – bunătatea și implicarea în activități caritabile sunt caracteristici pe care fiecare femeie ar fi bine să le aibă.

Energia molipsitoare și atitudinea pozitivă a femeilor le face să fie ca un magnet pentru oamenii din jurul său. Cu toții ne ferim de oamenii care emană energie negativă și care sunt leneșe. Pe de altă parte, cine nu și-ar dori să aibă în preajmă pe cineva cu atitudine pozitivă, care aduce zâmbetul pe buze chiar și în cele mai negre zile?

Încrederea se bazează pe autocunoaștere, stimă de sine și respect față de propria persoană și față de ceilalți. Cei mai mulți bărbați sunt de părere că aceasta este cea mai importantă calitate a unei femei.

loading...
2121
4.83
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Berbec sănătate 2020: corpul răspunde provocărilor profesionale
Spre deosebire de zodiile europene, zodiile chinezești nu corespund unei perioade de o lună, ci
Trebuie să înveți să trăiești mai mult pentru tine decât pentru cei din jur. S-ar putea ca

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.