Cum să recunoști un „prieten” mincinos – 3 semne că este toxic pentru tine

26.FEBRUARIE.2019
Cupluri AUTOR: Andreea Inea FOTO: unsplash.com
Mincinosul patologic nu spune doar minciuni ocazionale, nevinovate, ci are intenția de a transforma realitatea și vă face să vă îndoiți chiar și de cel mai

evident adevăr. Cei mai mulți oameni mint pentru a scăpa dintr-o situație dificilă sau pentru a nu răni sentimentele. Pentru mincinosul compulsiv nu trebuie să existe un motiv, deoarece minciuna pentru el este la fel de firească și naturală ca respirația. Din păcate, o astfel de persoană în preajmă poate face mult rău. Observarea mincinosului compulsiv nu este un lucru ușor de făcut.

Dacă vocea interioară vă spune că ceva nu este în regulă, ascultați-o. De cele mai multe ori, are dreptate!

Mincinosul patologic spune minciuni despre orice, chiar și despre lucruri banale. De exemplu, simte nevoia să mintă până și la întrebări ca „Ai mâncat la prânz?”. Dacă răspunsul e „Nu”, deși l-ați văzut când a mâncat, ar fi cazul să începeți să aveți îndoieli în legătură cu acea persoană.

Loading...

În plus, atenție la modul în care reacționează când este confruntat, deoarece are tendința de a deveni foarte iritat când este întrebat în legătură cu o minciună. De asemenea, încearcă să vă facă să vă simțiți vinovați că v-ați îndoit de sinceritatea lui.

Minciunile lor sunt doar pentru interesul propriu.

Mulți mincinoși sunt femei sau bărbați care nu au empatie și abilitatea de a vedea modul în care comportamentul lor îi afectează pe cei din jur, fie din relația de cuplu, fie simplu apropiați. Oricine are de suferit este doar victimă colaterală.

De cele mai multe ori, singura modalitate de a face față unui mincinos compulsiv este să plecați, să nu îl mai lăsați să vă stoarcă de energie și fericire. Dacă se va schimba într-adevăr vreodată, va trebui să fie doar alegerea sa!

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  5
VOTURI
2508
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

RAC. Zodia Rac femeia și barbatul Rac în zodiac
Soarele se află în semnul zodiacal RAC de la 22 Iunie până la 23 Iulie. Este locul de domiciliu
Zodia RAC, SANATATE. Vezi care sunt organele sensibile Rac | ZODIACOOL®
Mesele neregulate îți pot provoca tulburări digestive, de aceea în fiecare zi ar trebui să

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.