Aventurieră sau timidă? Spune-mi ce băutură preferi, ca să-ți spun cine ești!

Aventurieră sau timidă? Spune-mi ce băutură preferi, ca să-ți spun cine ești!
Ai un anumit tip de băutură pe care o preferi de fiecare când ieși în oraș cu prietenii? Iată ce spune acesta despre obiceiurile tale.

Vinul

Cu siguranță ești cea care știe cele mai bune și cele mai noi restaurante din zonă. Nu suporți agitația și gălăgia, așa că mergi destul de rar în cluburi sau în locuri aglomerate. Ești gurmandă, iar seara perfectă include mâncarea preferată, paharul cu vin și un film bun. La petreceri preferi să stai la discuții cu prietenii, nu să dansezi.

Tequila

Ești hotărâtă, știi mereu ce vrei și nu îți este frică să ceri. Preferi brand-urile cunoscute, din țara de origine, Mexic. De asemenea, ești cool, populară, cu replici tăioase și care acceptă lângă ea doar bărbați inteligenți, care să îți facă față. Ieși des în oraș și ești înconjurată de prieteni.

Bere

Ești genul de femeie mereu pusă pe glume și gata să renunțe la pantofii eleganți pentru bocancii de excursie. Ești prietenoasă, amuzantă, aventuroasă, încrezătoare și mereu optimistă, indiferent de problemele pe care le ai. Adori ieșirile în aer liber, să fii în centrul atenției, să fii informată. Încerci să fii toterantă și lipsită de prejudecăți, chiar dacă nu reușești de fiecare dată.

Cocktail-urile colorate cu fructe și fără prea mult alcool

Ești sensibilă, delicată, timidă, familistă convinsă și cu o blândețe rar întâlnită. Ai mereu o vorbă bună pentru oricine și ai face orice pentru binele și fericirea celor dragi. Rareori consumi ceva care să conțină alcool.

Tu ce băutură preferată ai?

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.