Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

Pătrată sau dreptunghiulară, forma palmelor trădează caracterul omului. Verifică ce personalitate ai

Pătrată sau dreptunghiulară, forma palmelor trădează caracterul omului. Verifică ce personalitate ai

O persoană poate fi caracterizată în funcție de dimensiunea și forma pe care o au palmele sale. Palmele se măsoară de la rădăcina încheieturii

până la baza degetelor și pot spune extrem de multe despre caracter și personalitate. De asemenea, ele sunt clasificate cu ajutorul elementelor naturale: Pământ, Aer, Apă și Foc.

Cele patru elemente sunt utilizate și în clasificarea semnelor astrologice, însă asta nu înseamnă că, dacă te-ai născut sub un semn de apă (Pești) mâna ta va fi una de apă.

Mâna de pământ - Palmă pătrată, cu degete scurte

Majoritatea indivizilor cu acest tip de mână sunt practici, muncitori și preferă aerul liber și conexiunea cu natura. Îmbrățișează o abordare realistă a vieții și sunt adepți ale relațiilor stabile.

Best seller

Pot fi temperamentali, încăpățânați și nu sunt foarte răbdători. Acest tip de mână corespunde semnelor astrologice reprezentate de Taur, Fecioară și Capricorn.

Mâna de aer – Palmă pătrată, cu degete lungi

Cei mai mulți oameni cu această mână sunt activi din punct de vedere mental, neliniștiți și ușor plictisiți. Vor să-și extindă cunoștințele, să analizeze detalii și adoră provocările mintale.

Sunt logici în gândire și comunicatori excelenți, însă, uneori, au tendința de a-și face prea multe griji. Posedă capacități intuitive bune și au tendința de a-și manifesta interesul în domeniul psihic. Acest tip de mână corespunde semnelor astrologice reprezentate de Gemeni, Balanță și Vărsător.

Îți recomandăm

Mâna de apă – Palmă dreptunghiulară și lungă, cu degete lungi

Aceste persoane sunt motivate de propriile sentimente și emoții, având înclinații spre artă. Sunt sensibile și emotive, calde și receptive. Nu fac față situațiilor stresante și se simt cel mai confortabil într-un mediu liniștit, calm. Acest tip de mână corespunde semnelor astrologice reprezentate de Rac, Scorpion și Pești.

Mâna de Foc – Palmă dreptunghiulară, cu degete scurte

Persoanele cu palmă dreptunghiulară, cu degete scurte prin comparație, sunt extrovertite, convingătoare și au tendința de a fi sufletul petrecerii. Totodată, sunt și extrem de nerăbdătoare.

Ce se întamplă în următoarele 12 luni

Sunt ambițioase, însă pot ajunge la epuizare din dorința de a-și atinge scopurile cu succes. Sunt firi plăcute, însă își pot schimba rapid dispoziția.

Această formă de mână corespunde semnelor astrologice reprezentate de Berbec, Leu și Săgetător.

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online