Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

Dificultăți, comportamente amoroase îndrăznețe și infidelitate! Ai Inelul lui Mercur din palmă?

Dificultăți, comportamente amoroase îndrăznețe și infidelitate! Ai Inelul lui Mercur din palmă?

Inelul lui Mercur începe dintre degetele inelar și cel mic, și se îndoaie la marginea palmei. Cu alte cuvinte, inelul lui Mercur este situat la

baza degetului mic și înconjoară întregul Munte a lui Mercur. Prezența acestui inel nu este considerată de bun augur în chiromanție. Persoanele care îl au tind să se confrunte cu multe dificultăți în tinerețe și să fie mai puțin receptive la nevoile și sentimentele celor de lângă ele.

Dorințe îndrăznețe

Inelul de Mercur este foarte rar, persoanele care îl au sunt predispuse la comportamente amoroase îndrăznețe. Întrucât inelul lui Mercur implică un mare interes față de comportamentele amoroase îndrăznețe, oamenii cu acest semn își păstrează cu greu loialitatea față de soțiile lor și au tendința de a acorda prioritate plăcerii personale și de a neglija nevoile partenerelor lor.

Best seller

inelul lui mercur in palma

Moralitatea socială și presiunea nu funcționează asupra lor, iar relațiile fizice sunt mai importante pentru ei decât partea de dragoste spirituală, astfel că acestea primează în fața sentimentelor.

Dacă inelul lui Mercur este bine definit și ajunge la marginea palmei sau dacă există și Inelul lui Venus, se arată o dorința fizică chiar mai puternică.

Dificultăți în tinerețe

Asemenea Inelului lui Apollo, inelul lui Mercur este considerat a fi un inel care slăbește caracteristicile muntelui pe care îl înconjoară (în acest caz, Muntele lui Mercur).

Îți recomandăm

Persoanele care au acest inel tind să se confrunte cu multe dificultăți în viață, mai ales în domeniul educației, în tinerețe. De aceea, prezența acestui inel nu este considerate una bună în palmă. Un inel sub degetul Mercur este de asemenea numit ‘’linia văduvei’’.

Viziteaza magazinul online