Vrei să oferi altceva decât un CADOU? Alege o hartă astrală personalizată

11.DECEMBRIE.2017
Vrei să oferi altceva decât un CADOU? Alege o hartă astrală personalizată

Categorie: Astrologie Autor: Ivona Mara Zodiacool Foto:golinmagic.com

Fiecare dintre noi are la naștere o radiografie a evenimentelor din viață care sunt fixe, care se petrec. În momentul nașterii individului, astrologul este

pus în fața unei scheme, a unei hărți natale pe care trebuie să o interpreteze.

DE INTERES: Horoscop 2018 cu previziuni lunare

Fiecare dintre noi are la naștere o radiografie a evenimentelor din viață, numită harta natală.

Evenimentele sunt fixe, ele se petrec, dar ceea ce contează este măsura, proporția, impactul acestora asupra noastră și a celor dragi.

Evenimentele care au loc în viață au o explicație generală bazată pe elemente, aspecte între planete, domeniu de viață etc. Această explicație generală se poate schimba cu 180 grade în viziunea astrologului, atunci când analizează și interpretează o hartă natală, acesta făcând conexiuni care nu pot fi elaborate de un soft.

Un calculator nu va putea interpreta corect niciodată o temă astrală, decât informații generale, globalizate. Sunt milioane de oameni care au Soarele în Pești, ori Luna în casa căsătoriei. O temă astrală individuală conține o multitudine de astfel de elemente, care nu pot fi interpretate separat ca o informație generală. Aceste elemente trebuie privite și analizate, iar indicațiile integrate și sintetizate.

Interpretarea poate fi făcută doar de un astrolog expert, care cumulează calități native dar și deductive. Concentrarea asupra tuturor elementelor și aspectelor, intuiția înnăscută și capacitatea de sinteză fac parte din arsenalul astrologului.

Astrologia este o tehnică de autocunoaștere, de înțelegere de sine dar și a altora, iar astrologul va transmite informații utile individului ca un fin psiholog și cu diplomație.

Cu responsabilitate, astrologul va extrage din harta natală ceea ce este esențial, pentru a arăta care este calea de evoluție, de transformare.

Continut Sponsorizat
loading...
1702
5.00
SHARE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.