Vrei să oferi altceva decât un CADOU? Alege o hartă astrală personalizată

11.DECEMBRIE.2017
Vrei să oferi altceva decât un CADOU? Alege o hartă astrală personalizată

Categorie: Astrologie Autor: Ivona Mara ZODIACOOL Foto:golinmagic.com

Fiecare dintre noi are la naștere o radiografie a evenimentelor din viață care sunt fixe, care se petrec. În momentul nașterii individului, astrologul este

pus în fața unei scheme, a unei hărți natale pe care trebuie să o interpreteze.

DE INTERES: Horoscop 2018 cu previziuni lunare

Fiecare dintre noi are la naștere o radiografie a evenimentelor din viață, numită harta natală.

Evenimentele sunt fixe, ele se petrec, dar ceea ce contează este măsura, proporția, impactul acestora asupra noastră și a celor dragi.

Evenimentele care au loc în viață au o explicație generală bazată pe elemente, aspecte între planete, domeniu de viață etc. Această explicație generală se poate schimba cu 180 grade în viziunea astrologului, atunci când analizează și interpretează o hartă natală, acesta făcând conexiuni care nu pot fi elaborate de un soft.

Loading...

Un calculator nu va putea interpreta corect niciodată o temă astrală, decât informații generale, globalizate. Sunt milioane de oameni care au Soarele în Pești, ori Luna în casa căsătoriei. O temă astrală individuală conține o multitudine de astfel de elemente, care nu pot fi interpretate separat ca o informație generală. Aceste elemente trebuie privite și analizate, iar indicațiile integrate și sintetizate.

Interpretarea poate fi făcută doar de un astrolog expert, care cumulează calități native dar și deductive. Concentrarea asupra tuturor elementelor și aspectelor, intuiția înnăscută și capacitatea de sinteză fac parte din arsenalul astrologului.

Astrologia este o tehnică de autocunoaștere, de înțelegere de sine dar și a altora, iar astrologul va transmite informații utile individului ca un fin psiholog și cu diplomație.

Cu responsabilitate, astrologul va extrage din harta natală ceea ce este esențial, pentru a arăta care este calea de evoluție, de transformare.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Câine și Mistreț este Nord-Vestul. Nativii din
Horoscop saptamana viitoare cu previziunile situațiilor neașteptate. Iată ce schimbări
Direcția înspre care privim sau dormim cu capul, felul în care sunt orientate obiectele în

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.