Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Vrei să oferi altceva decât un CADOU? Alege o hartă astrală personalizată

Vrei să oferi altceva decât un CADOU? Alege o hartă astrală personalizată

Fiecare dintre noi are la naștere o radiografie a evenimentelor din viață care sunt fixe, care se petrec

În momentul nașterii individului, astrologul este pus în fața unei scheme, a unei hărți natale pe care trebuie să o interpreteze. 

Fiecare dintre noi are la naștere o radiografie a evenimentelor din viață, numită harta natală.

Evenimentele sunt fixe, ele se petrec, dar ceea ce contează este măsura, proporția, impactul acestora asupra noastră și a celor dragi.

Compatibilitate zodii

Evenimentele care au loc în viață au o explicație generală bazată pe elemente, aspecte între planete, domeniu de viață etc. Această explicație generală se poate schimba cu 180 grade în viziunea astrologului, atunci când analizează și interpretează o hartă natală, acesta făcând conexiuni care nu pot fi elaborate de un soft.

Un calculator nu va putea interpreta corect niciodată o temă astrală, decât informații generale, globalizate. Sunt milioane de oameni care au Soarele în Pești, ori Luna în casa căsătoriei. O temă astrală individuală conține o multitudine de astfel de elemente, care nu pot fi interpretate separat ca o informație generală. Aceste elemente trebuie privite și analizate, iar indicațiile integrate și sintetizate.

Interpretarea poate fi făcută doar de un astrolog expert, care cumulează calități native dar și deductive. Concentrarea asupra tuturor elementelor și aspectelor, intuiția înnăscută și capacitatea de sinteză fac parte din arsenalul astrologului.

Astrologia este o tehnică de autocunoaștere, de înțelegere de sine dar și a altora, iar astrologul va transmite informații utile individului ca un fin psiholog și cu diplomație.

Cu responsabilitate, astrologul va extrage din harta natală ceea ce este esențial, pentru a arăta care este calea de evoluție, de transformare.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit