Top 3 zodii care pot intimida pe oricine doar cu o privire

23.IUNIE.2019
Top 3 zodii care pot intimida pe oricine doar cu o privire

Categorie: Astrologie Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Unele persoane nu se lasă intimidate de nimeni și nimic, dar pot intimida într-o fracțiune de secundă pe oricine. Află cine sunt acestea și ce calități le ajută.

Una dintre cele mai intimidante zodii este Berbecul. E normal, este guvernată de Marte, zeul războiului, al curajului, puterii și voinței puternice. Dă impresia că nimeni nu îl poate opri atunci când și-a propus ceva. În plus, determinarea sa este imobilizantă pentru cei din jurul său. În general, persoanele introvertite resimt cel mai mult influența autoritarului Berbec, pe care cu greu l-ar putea confrunta.

Și Leul poate fi destul de intimidant pentru cei din jur, chiar dacă este altruist, sociabil și mereu înconjurat de oameni. Mulți îl văd ca stând pe un piedestal, poate datorită încrederii pe care o are în forțele proprii. Se cunoaște foarte bine, știe să își pună în valoare calitățile și să profite de defectele sale.

Loading...

Pare imbatabil în ochii celorlalți pentru că știe mereu ce vrea și cum să obțină ceea ce și-a propus, mai ales că nu se teme de nimic. Oricine știe că este foarte greu să îi ții piept unui Leu.

În final, ne îndreptăm atenția, bineînțeles, și asupra Scorpionului. Este misterios, secretos și lasă mereu impresia că știe mai multe decât spune. Nu este tocmai tolerant, iar reacțiile sale prompte pot ține la distanță pe oricine.

Precauția este atitudinea perfectă în preajma acestui nativ, pentru că nimeni nu poate ști cum va interpreta un gest sau un simplu cuvânt. Este ghidat de dorința de controla totul, ceea ce poate fi destul de intimidant.

Chiar dacă sunt în topul celor mai intimidante persoane, aceste zodii sunt prieteni adevărați odată ce ai trecut de testele prin care îți verifică loialitatea.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni pentru Șobolan, zodiac chinezesc 2020, pentru domeniul financiar: în acest an se
Horoscop Pești sănătate 2020: nativii acestei zodii sunt în general predispuși să rețină
Previziuni pentru anul 2020 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Bivol: Steaua Sabia

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.