Teoria timpului lansează o ipoteză despre existența unei frecvențe a pământului

09.MAI.2017
Teoria timpului lansează o ipoteză despre existența unei frecvențe a pământului

Categorie: Astrologie Autor: Delia Elena ZODIACOOL

Timpul este obiectul de studiu pentru toți marii cercetători. Cum poate fi de folos omenirii găsirea răspunsului. Astrologia percepe timpul sub forma unui

fractal.

DE INTERES: Astrograma personalizată pe zile de naștere se interpretează de astrolog

Ce este timpul? Răspunsul acestei întrebări a devenit de-a lungul timpului obiectul de studiu pentru toți marii cercetători, motiv pentru care considerăm că este necesară o paranteză pentru a explica faptul că Astrologia percepe timpul sub forma unui fractal (o figură geometrică fragmentată sau frântă, care poate fi divizată în părți, astfel încât fiecare dintre acestea să fie, cel puțin aproximativ, o copie miniaturală a întregului).

Loading...

Perioadele de cumpănă pe care le-a întâmpinat Geea (Terra) au fost menționate odată la 2000 de ani, când Nodurile Lunare trec dintr-un semn zodiacal în celălalt, femomen care aduce cu sine apariția unor noi ideologii. Totodată, aceste perioade de cumpănă se evidențiază și prin schimbări de relief, de atmosferă, de climă.

Nimic nu se pierde, totul se transformă

Ființa umană este ajutată de Univers în aceste momente de tranziție, prin intermediul informațiilor pe care le primesc unele persoane marcante din diferite domenii ale vieții, cum ar fi religie, știință, politică, economie, medicină etc. (printre personalitățile cele mai importante amintim pe Moise, Noe, Iisus, Buddha, Nikola Tesla etc.) Acestea au reușit să treacă bariera pe care noi o percepem a fi timpul, au înțeles că sufletul uman este etern și că nimic nu se pierde, ci se transformă.

Biblia, un document plin de trimiteri la momentele astrologice

Pentru a înțelege mai bine acest aspect, vom oferi un exemplu ce poate fi găsit în Biblie, un document plin de trimiteri la momentele astrologice. Cu toții am auzit de acea stea de la Betleem, însă puțini știu că între luna septembrie a anului 3 î.Hr. și luna mai a anului 2 î.Hr a avut loc un eveniment rar și anume, trecerea planetei Jupiter pe lângă steaua Regulus (din semul Leului) la mică distanță una de celalaltă.
Jupiter a retrogradat în direcția lui Regulus, pregătind astfel poporul pentru ceea ce va veni. De asemenea, momentul în care s-a întunecat Pământul atunci când Iisus a fost răstignit reprezintă o contribuție a Astrologiei prin fenomenul de „nuntă cosmică”, ce a fost amplificat de eclipsa de Soare.

Existența unei frecvențe a Pământului

Toate aceste teorii au fost puse cap la cap de către fizicianul german profesorul W.O. Schumann, de la Universitatea Tehnică din Munchen. În 1952 acesta lansează o ipoteză despre existența unei frecvențe a pământului, plecând de la premiza că între două sfere, una aflată la interior și una la exterior, se creează o tensiune electrică, întrucât Terra este încărcată negativ (fiind de formă yin) și ionosfera pozitiv. De aici rezultă că această teorie poate fi argumentată și matematic, iar ani de zile i-au fost necesari fizicianului pentru a o demonstra.

Analog acestor afirmații, dacă vom considera ca fiind activităţi specifice corpului nostru (ce se întâmplă cu sfera Pământului) ceea ce se înregistrează în jurul nostru ca ionosferă, ar rezulta că și noi avem o anumită frecvență. Să ne gândim numai la fulgerele care se manifestă în atmosfera terestră. De exemplu, în prezent, pe plan global au loc circa 1.000 de fulgere care reprezintă descărcări uriaşe de energie. Dacă facem o comparație, vom observa faptul că aceste impulsuri sunt generate în organismul uman de impulsurile nervilor.

„Pământul se comportă ca un uriaş condensator electric” – Schumann

SCHUMANN a considerat că „Pământul se comportă ca un uriaş condensator electric”. Atmosfera reprezintă un conductor slab, întrucât fulgerele sunt răspândite inegal pe glob, iar sarcina s-ar difuza în cca.10 minute. Aceste sarcini electrice permanente se manifestă într-o cavitate determinată de marginea Pământului, iar partea inferioară a ionosferei la aproximativ 55 km înălţime (unde de fapt se află și sateliți artificiali). Sarcina totală estimată ajunge la 500.000 Coulombi.

Rezonanţa Schumann este chiar acest ecou produs de fulgere şi a putut fi calculată matematic în anii 1952-1957. Studiul a mai scos la suprafață faptul că Pământul este un câmp electromagnetic, care vibrează pe diferite frecvenţe situate între 6 şi 50 de Hz.
Frecvenţele Schumann variază în funcţie de:
- intensitatea şi configuraţia câmpului magnetic al Pământului;
- compoziţia şi proprietăţile atmosferei;
- proprietăţile ionosferei.

În concluzie, Terra vibrează, dar ce rol are toată această teorie asupra timpului și cum poate fi de folos omenirii această descoperire? Răspunsul este simplu și foarte ușor de înțeles.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Cal pe starea de sănătate: Pentru că în anul
Compatibilitate între două semne zodiacale europene. Gradul de compatibilitate și trăsăturile
Persoană înzestrată cu frumusețe și inteligență, remarcată cu ușurință în mediile

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.