Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Suflete pereche și cum să accepți regăsirea Karmică. Ne-am mai întâlnit înainte?

Suflete pereche și cum să accepți regăsirea Karmică. Ne-am mai întâlnit înainte?

Aceste persoane vin să ne învețe câte o lecție de viață și prezența lor ne ajută să evoluăm. În astrologie, sufletele pereche se găsesc în aspectele

formate de planete.

DE INTERES: Astrogramă relațională: vezi cât de compatibil ești cu partenerul tău

Iubirea este cea mai importantă comoară pe care o deține un om. Dacă simți că viața ta, în acest moment, are nevoie de resetare, nu ezita să îți asculți sufletul.

Compatibilitate zodii

Sufletele pereche pot fi: părinți, frați, colegi de muncă, șefi, duhovnici etc.

Aceste persoane vin să ne învețe câte o lecție de viață, într-un anumit domeniu: profesional, social, relațional, spiritual, colectiv etc.

De cele mai multe ori, relațiile cu aceste persoane durează o perioadă, până asimilăm ceea ce ne lipsea, după care mergem mai departe.

În relația sentimentală, sufletul pereche îți va oferi încă de la început momente intime, vei vedea că totul este prea frumos ca să fie adevărat, până se ajunge la acea lecție, pe care tu o ai de învățat: iubire, ură, gelozie, iertare, încredere, devotament, nașterea de copii, angajament etc.

Întâlnim frecvent în jurul nostru astfel de relații care nu merg, dar de dragul copiilor, familiei, colegilor, afacerilor, cei doi încă conviețuiesc.

Odată ce intervine despărțirea și fiecare își vede de propria existență, fiecare va întâlni iarăși pe cineva care îi va oferi o nouă lecție. Nu fugi de sufletele pereche, ele chiar dacă îți fac un rău, producând suferință, să știi că, după trecerea timpului, vei realiza că ți-au făcut cel mai mare bine, ajutându-te să evoluezi. Oameni au nevoie de lecții pentru a descoperi de ce sunt capabili.

Numerologie

Important: Îți întâlnești jumătatea în locurile pe care le frecventezi. Află mai mult, citește articolul următor și nu rata ocazia de a fi fericit.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit