Suflete pereche și cum să accepți regăsirea Karmică. Ne-am mai întâlnit înainte?

24.NOIEMBRIE.2017
Suflete pereche și cum să accepți regăsirea Karmică. Ne-am mai întâlnit înainte?

Categorie: Astrologie Autor: Ivona Mara ZODIACOOL Foto:twitter.com

Aceste persoane vin să ne învețe câte o lecție de viață și prezența lor ne ajută să evoluăm. În astrologie, sufletele pereche se găsesc în aspectele

formate de planete.

DE INTERES: Astrogramă relațională: vezi cât de compatibil ești cu partenerul tău

Iubirea este cea mai importantă comoară pe care o deține un om. Dacă simți că viața ta, în acest moment, are nevoie de resetare, nu ezita să îți asculți sufletul.

Sufletele pereche pot fi: părinți, frați, colegi de muncă, șefi, duhovnici etc.

Aceste persoane vin să ne învețe câte o lecție de viață, într-un anumit domeniu: profesional, social, relațional, spiritual, colectiv etc.

De cele mai multe ori, relațiile cu aceste persoane durează o perioadă, până asimilăm ceea ce ne lipsea, după care mergem mai departe.

Loading...

În relația sentimentală, sufletul pereche îți va oferi încă de la început momente intime, vei vedea că totul este prea frumos ca să fie adevărat, până se ajunge la acea lecție, pe care tu o ai de învățat: iubire, ură, gelozie, iertare, încredere, devotament, nașterea de copii, angajament etc.

Întâlnim frecvent în jurul nostru astfel de relații care nu merg, dar de dragul copiilor, familiei, colegilor, afacerilor, cei doi încă conviețuiesc.

Odată ce intervine despărțirea și fiecare își vede de propria existență, fiecare va întâlni iarăși pe cineva care îi va oferi o nouă lecție. Nu fugi de sufletele pereche, ele chiar dacă îți fac un rău, producând suferință, să știi că, după trecerea timpului, vei realiza că ți-au făcut cel mai mare bine, ajutându-te să evoluezi. Oameni au nevoie de lecții pentru a descoperi de ce sunt capabili.

Important: Îți întâlnești jumătatea în locurile pe care le frecventezi. Află mai mult, citește articolul următor și nu rata ocazia de a fi fericit.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Steaua zburătoare 7, numită steaua furturilor, aduce un flux de energie negativă, care
Acordă o atenție deosebită sănătății inimii și ia-ți des tensiunea. O monitorizare
Horoscop VĂRSĂTOR 2019, evenimente importante în 2019 pentru nativii din zodia Vărsător! 2019

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.