Stele zburătoare 2018 și influența lor pozitivă sau negativă asupra noastră

05.MARTIE.2018
Stele zburătoare 2018 și influența lor pozitivă sau negativă asupra noastră

Categorie: Astrologie Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:b.36krcnd.com

Harta stelelor zburătoare 2018. Cum ne putem proteja de stelele negative și cum să le activăm pe cele pozitive. Stelele Zburătoare sunt energii care

influențează atât persoanele cât și spațiile, atrăgând câștiguri sau pierderi, în funcție de energia generată, care poate fi pozitivă sau negativă. Anual, când aceste energii se deplasează, se fac previziuni, se aplică tehnici și remedii feng shui pentru captarea energiei pozitive și blocarea energiei negative.

Stelele zburătoare cu energie pozitivă, respectiv stelele 1, 4, 6 și 8, aduc în viața noastră bani, dragoste, reușite, victorii și noroc în carieră.
Stelele zburătoare cu energie negativă, respectiv 2, 3, 5 și 7, atrag certuri, boli, ghinioane, furturi și accidente.

În anul 2018, stelele zburătoare se deplasează în următorul mod:

Sud-Est
Steaua 8
Bani, prosperitate
Sud
Steaua 4
Dragoste, noroc la examene
Sud-Vest
Steaua 6
Noroc ceresc
Est
Steaua 7
Furturi, accidente
Centru
Numărul guvernant Anul 2018
Steaua 9
Noroc pentru viitor
Vest
Steaua 2
Boli
Nord-Est
Steaua 3
Certuri, litigii
Nord
Steaua 5
Ghinion
Nord-Vest
Steaua 1
Victorii

Tabelul de mai sus, reprezentând Harta Stelelor Zburătoare, este valabil în perioada: 4 februarie 2018 – 3 februarie 2019. În fiecare celulă din tabel sunt trecute în ordine punctul cardinal, numărul stelei și semnificația acesteia. Aplicarea acestor informații ne poate ajuta în viața personală, profesională, dar și pentru menținerea sănătății.

Pentru a afla cu certitudine care sunt locațiile cu energie pozitivă și care sunt locațiile cu energie negativă dintr-un spațiu, este necesar să se suprapună harta stelelor zburătoare anuale peste planul spațiului analizat.

DE INTERES: Calcul Coloanele Destinului

De asemenea, după identificarea locurilor propice și nefaste din spațiul în care locuim, cu ajutorul remediilor feng shui, putem bloca energia negativă, iar prin intermediul activatorilor feng shui, putem amplifica energia pozitivă, creând un spațiu cu un bun feng shui, atrăgând de partea noastră reușite pe toate planurile.
 

Continut Sponsorizat
loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.