Scapă de singurătate - sfaturi pentru zodiile de Apă

Scapă de singurătate - sfaturi pentru zodiile de Apă
Nativii din zodii de Apă sunt creativi, intuitivi și spirituali. Dar fac uneori greșeli care îi costă relații în care au investit mult. Iată de ce sunt singuri!

Racii, Scorpionii și Peștii au nevoie de parteneri de viață care aprecieze arta la fel de mult ca ei. Pe de altă parte, trebuie să evite mediile artificiale, în care oamenii nu își exprimă deschis sentimentele și trăirile.

Trăsăturile definitorii ale personalității nativului Rac sunt compasiunea și altruismul, motiv pentru care unii oameni răuvoitori profită de el. Pentru a reuși să se implice într-o relație adevărată, în care să se simtă împlinit și iubit, ar trebui să învețe să se pună din când în când pe primul loc, să lupte cu mai multă înverșunare pentru propria fericire, să își accepte defectele și să își iubească trăsăturile pozitive.

Scorpionul este un visător incurabil, care își creează mereu fantezii legate de viața pe care și-o doresc. Astfel, își găsesc destul de greu pe cineva care să se potrivească perfect cu ceea ce și-au imaginat. Ar fi bine să renunțe uneori la așteptările suprarealiste și să privească oamenii din fața sa așa cum sunt ei în realitate, să își acorde timp pentru a le descoperi calitățile și defectele. Doar așa va putea avea o relație armonioasă și de durată.

Nativul Pești își ghidează viața după dorința sa cea mai mare – aceea de a-i face fericiți pe toți cei din jurul său. La fel ca în cazul Racului, ajunge deseori să sufere pentru că cineva profită de bunătatea lui. În astfel de momente, se retrage în lumea sa interioară și cu greu își redeschide sufletul. Ar trebui să învețe să arate bunătate și față de propria persoană.

Chiar dacă găsirea partenerului de viață potrivit este grea, astrologul ZODIACOOL vă amintește că „Singurătatea este atât de necesară pentru imaginație pe cât este de folositoare societatea pentru caracter”. (James Russell Lowell)

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.