Horoscopul timidității: Roșesc din orice - top 4 zodii timide

Horoscopul timidității: Roșesc din orice - top 4 zodii timide

Se spune că „Timiditatea este un defect al oamenilor mari, iar tupeul – defectul oamenilor mici” (Maurice Coyaud). Iată care sunt zodiile campioane la acest capitol!

Racul se stânjenește tocmai de gradul său ridicat de emotivitate. Devine mult mai sensibil atunci când se confruntă cu emoții negative – furie, jenă sau anxietate. În aceste momente simte că pământul îi fuge de sub picioare și că cerul cade pe el. Atunci când este într-o astfel de stare, pe de o parte se simte judecat, iar pe de cealaltă – jenat.

Fecioara este mereu nemulțumită de propria persoană, dorindu-și să facă totul perfect și să fie cea mai bună. În aceste condiții, nu e de mirare că este rușinată când nu îi iese ceva cum și-a dorit și că timiditatea față de ceilalți din jur o face să nu mai scoată un cuvânt. Tot ce ar trebui să facă este să își reducă așteptările de la propria persoană și să se lase măcar uneori dusă de val.

Balanța trece ușor de la o extremă la alta – inteligență, pe de o parte, și naivitate, pe de altă parte. I se întâmplă des să aibă încredere nemărginită în cineva sau în ceva și să descopere ulterior că totul era doar o minciună. Nu poate să își privească nici măcar după un timp eșecurile ca pe o etapă amuzantă în drumul spre succes.

Peştii au o imaginație foarte bogată, pe care din păcate și-o folosesc și pentru a vizualiza posibilele reacții la ceva ce au făcut jenant. Când se găsesc în fața faptului împlinit, jena este cu atât mai mare cu cât și-au imaginat mai mult situaţia respectivă.

Voi cum reacționați când vă simțiți stânjeniți de ceva?

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!