Horoscopul dragostei: top 3 bărbați care nu pot iubi!

20.IUNIE.2019
Horoscopul dragostei: top 3 bărbați care nu pot iubi!

Categorie: Astrologie Autor: Maria Poinescu ZODIACOOL Foto:pxhere.com

Pentru unele persoane iubirea cade pe loc secund, cariera sau orice altceva fiind pe primul loc în viața lor. Romantismul nu este punctul forte al lor, pentru că nu au fost niciodată

îndrăgostiți și nici măcar nu au fost atrași prea mult de ideea de iubire. Cu siguranță se descurcă excepțional în relație, pentru că vin cu multe calități, mai ales în plan amoros. Își tratează partenera cu mult respect, o sprijină, o ajută, oricât de mult sau de puțin ar dura relația în care sunt implicați.

Top 3 zodii care nu pot iubi

Pe primul loc este Leul, iar incapacitatea sa de a iubi vine din mândria sa extremă și orgoliul care îi stă de mute ori în cale. Își dorește să realizeze multe în viață, dar îi este greu să își deschidă cu adevărat sufletul în fața iubirii. Se cunoaște foarte bine, se iubește mai mult pe sine decât pe ceilalți, este capricios și uneori egoist.

Loading...

Următorul în top este nativul Gemeni, cuceritor și seducător înnăscut, datorită talentului oratoric pe care îl are din plin. Orice spune pare a fi o poveste plină de vrajă, ce atrage ca un magnet. Femeile roiesc în jurul lui și nu știe să refuze. Astfel, relațiile sale sunt deseori de scurtă durată.

Ultimul loc în topul nostru este bărbatul Taur, un alt cuceritor înnăscut! Asemenea nativului Leu, se iubește pe el însuși mai mult decât pe oricine altcineva. Are obiceiul de a se implica mai mult în carieră decât în viața de cuplu.

ATENȚIE! Astrologul ZODIACOOL nu vă spune că este imposibil ca acești bărbați să iubească, ci doar că le este mult mai greu decât celorlalți. Dacă ai voință și perseverezi, totul este posibil!

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Șarpe: ani: 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989,
Femeia Săgetător este poate cea mai controversată din Zodiac în ceea ce privește modul de a
Previziuni 2020 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Dragon: la începului anului 2020

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.