Horoscopul dragostei: top 3 bărbați care nu pot iubi!

Horoscopul dragostei: top 3 bărbați care nu pot iubi!
Pentru unele persoane iubirea cade pe loc secund, cariera sau orice altceva fiind pe primul loc în viața lor. Romantismul nu este punctul forte al lor, pentru că nu au fost niciodată

îndrăgostiți și nici măcar nu au fost atrași prea mult de ideea de iubire. Cu siguranță se descurcă excepțional în relație, pentru că vin cu multe calități, mai ales în plan amoros. Își tratează partenera cu mult respect, o sprijină, o ajută, oricât de mult sau de puțin ar dura relația în care sunt implicați.

Top 3 zodii care nu pot iubi

Pe primul loc este Leul, iar incapacitatea sa de a iubi vine din mândria sa extremă și orgoliul care îi stă de mute ori în cale. Își dorește să realizeze multe în viață, dar îi este greu să își deschidă cu adevărat sufletul în fața iubirii. Se cunoaște foarte bine, se iubește mai mult pe sine decât pe ceilalți, este capricios și uneori egoist.

Următorul în top este nativul Gemeni, cuceritor și seducător înnăscut, datorită talentului oratoric pe care îl are din plin. Orice spune pare a fi o poveste plină de vrajă, ce atrage ca un magnet. Femeile roiesc în jurul lui și nu știe să refuze. Astfel, relațiile sale sunt deseori de scurtă durată.

Ultimul loc în topul nostru este bărbatul Taur, un alt cuceritor înnăscut! Asemenea nativului Leu, se iubește pe el însuși mai mult decât pe oricine altcineva. Are obiceiul de a se implica mai mult în carieră decât în viața de cuplu.

ATENȚIE! Astrologul ZODIACOOL nu vă spune că este imposibil ca acești bărbați să iubească, ci doar că le este mult mai greu decât celorlalți. Dacă ai voință și perseverezi, totul este posibil!

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.