Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Ei sunt zgârciții zodiacului – top 3 zodii care țin la bani

Ei sunt zgârciții zodiacului – top 3 zodii care țin la bani

Unele persoane își gestionează finanțele într-un mod cu totul special față de ceilalți, având grijă la fiecare ban pe care îl cheltuie. Iată care sunt cele mai zgârcite zodii!

Taurul este materialist de la o vârstă fragedă. Iubește luxul și confortul, așa că muncește mult și face orice e nevoie pentru a-și satisface dorințele. Este capabil să calculeze și recalculeze de nenumărate ori, doar pentru a se asigura că cheltuiește mai mult decât este nevoie.

Suferă enorm dacă ajunge să piardă bani, din diverse motive și încearcă din răsputeri să îi recupereze. Nu îi place să risipească, nici măcar atunci când este cu prietenii ori cu persoana iubită. În schimb, dacă cineva îi cere ajutorul financiar, cu siguranță îl oferă, cu precizarea că totul este sub formă de împrumut.

Poate că Fecioara nu excelează la capitolul matematică, dar cu siguranță se pricepe la calcului veniturilor și la ținerea sub control a cheltuielilor, administrând bugetul cu o inteligență greu de egalat. Merge pe principiul nimic nu se pierde, totul se economisește. În cazul său, nu poate fi vorba de cumpărături obsesive, ci doar de cele strict necesare, atent notate pe listă.

Compatibilitate zodii

Capricornul știe să strângă banii ca nimeni altcineva. Este capabil să îi numere seara, iar dimineața să îi verifice din nou. Ține foarte mult la fiecare ban și nu vrea să îl cheltuiască altfel decât cu scop, deoarece a muncit din greu pentru ei și doar el știe cât de multe sacrificii a făcut pentru a-i avea. Nu refuză când i se cere ajutorul, dar face asta pentru că îi satisface nevoia de control și putere. Principiul său este frate, frate, dar branza-i pe bani.

„Zgârcenia pierde totul, vrând să câştige totul.” - La Fontaine („Găina şi ouăle de aur”)

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit