Ce cadouri preferă nativii din zodia Berbec?

22.MARTIE.2018
Ce cadouri preferă nativii din zodia Berbec?

Categorie: Astrologie Autor: Ivona Mara ZODIACOOL Foto:birthday-pics.bid

Sărituri cu parașuta, produse cosmetice pentru păr, cadouri potrivite pentru nativii din zodia Berbec. Soarele se află în semnul zodiacal BERBEC de la 21

Martie până la 20 Aprilie. Semnul zodiacal BERBEC influenţează în mod egal pe nativii care au în horoscopul lor semnul BERBEC și pe cei care au ascendentul naşterii în Berbec.

Nativii Berbec se diferențiază de restul zodiilor prin simțul lor practic, energia inepuizabilă și teribilism. Atunci când vreți să alegeți cadoul potrivit pentru Berbec, gândiți-vă la ceva legat de sport, articole sportive, abonament la o sală de fitness, o invitație la o ședință de sărituri cu parașuta etc. În plus, sub nicio formă nu uitați când este ziua lor, pentru că nu vă vor ierta niciodată.

Loading...

Nativii Berbec sunt extra-preocupați de felul cum le șade părul, de aceea o altă variantă bună de cadou ar fi un voucher la un salon de coafură/frizerie sau un set cu produse cosmetice/accesorii pentru păr.

DE INTERES: Top 10 sex simboluri feminine din toate zodiile

Pentru cei care fac cuplu cu un nativ Berbec ar trebui să știe că aceștia adoră să-și petreacă timpul liber lângă persoana iubită. Astfel, poate că cel mai potrivit cadou pentru ei ar fi ceva care să-i implice pe amândoi, o vacanță, o ieșire la cinema. Berbecii s-ar mulțumi chiar și numai cu o seară romantică acasă, cu condiția să fie îmbătați cu vorbe dulci și să li se dea toată atenția.

Nativii Berbec nu suportă secretele, așa că dacă le cumpărați din timp cadoul, aveți grijă unde îl ascundeți, curiozitatea și intuiția s-ar putea să-i ajute să îl găsească înainte de a-l primi și nimic nu îi va dezamăgi mai mult.

Fiind un semn zodiacal de foc, Berbecul este atras de tot ceea ce este colorat în nuanțe de roșu, prin urmare, pentru a le cuceri inima, aveți grijă să adăugați la cadou ceva de această culoare cu R de la beRbec.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.