Ce cadouri preferă nativii din zodia Berbec?

Ce cadouri preferă nativii din zodia Berbec?

Sărituri cu parașuta, produse cosmetice pentru păr, cadouri potrivite pentru nativii din zodia Berbec. Soarele se află în semnul zodiacal BERBEC de la 21

Martie până la 20 Aprilie. Semnul zodiacal BERBEC influenţează în mod egal pe nativii care au în horoscopul lor semnul BERBEC și pe cei care au ascendentul naşterii în Berbec.

Nativii Berbec se diferențiază de restul zodiilor prin simțul lor practic, energia inepuizabilă și teribilism. Atunci când vreți să alegeți cadoul potrivit pentru Berbec, gândiți-vă la ceva legat de sport, articole sportive, abonament la o sală de fitness, o invitație la o ședință de sărituri cu parașuta etc. În plus, sub nicio formă nu uitați când este ziua lor, pentru că nu vă vor ierta niciodată.

Nativii Berbec sunt extra-preocupați de felul cum le șade părul, de aceea o altă variantă bună de cadou ar fi un voucher la un salon de coafură/frizerie sau un set cu produse cosmetice/accesorii pentru păr.

Pentru cei care fac cuplu cu un nativ Berbec ar trebui să știe că aceștia adoră să-și petreacă timpul liber lângă persoana iubită. Astfel, poate că cel mai potrivit cadou pentru ei ar fi ceva care să-i implice pe amândoi, o vacanță, o ieșire la cinema. Berbecii s-ar mulțumi chiar și numai cu o seară romantică acasă, cu condiția să fie îmbătați cu vorbe dulci și să li se dea toată atenția.

Nativii Berbec nu suportă secretele, așa că dacă le cumpărați din timp cadoul, aveți grijă unde îl ascundeți, curiozitatea și intuiția s-ar putea să-i ajute să îl găsească înainte de a-l primi și nimic nu îi va dezamăgi mai mult.

Fiind un semn zodiacal de foc, Berbecul este atras de tot ceea ce este colorat în nuanțe de roșu, prin urmare, pentru a le cuceri inima, aveți grijă să adăugați la cadou ceva de această culoare cu R de la beRbec.

Alte persoane au căutat și
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!