Aspecte astrologice în destin care ne marchează viața

01.DECEMBRIE.2017
Aspecte astrologice în destin care ne marchează viața

Categorie: Astrologie Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL

Explicația aspectelor astrale care influențează dragostea, banii și sănătatea din coloanele destinului. În harta destinului, există relații particulare ce

se formează între două sau trei zodii chinezești.

DE INTERES: Aspecte în coloanele destinului

Relațiile dintre zodii au la bază teoria celor 5 elemente. Fiecare zodie are un element principal.

Elementele zodiilor: Șobolan și Mistreț - apă, Tigru și Iepure – lemn, Șarpe și Cal – foc, Bivol, Dragon, Capră și Câine – pământ, Maimuță și Cocoș - metal.

Relațiile dintre zodii, numite și aspecte astrologice, pot fi de compatibilitate sau de conflict, unele sunt mai puternice și afectează dragostea, banii, sănătatea, altele sunt mai slabe ca intensitate și afectează temporar doar planul emoțional.

Loading...

Primești ajutor – arată o afinitate dintre două elemente de la două zodii. E.g: apa face ca lemnul să crească, Mistrețul (apa) îl ajută pe Tigru (lemn) să se dezvolte pe plan profesional, iar Tigrul face ca Mistrețul să nu fie leneș, visător.

Ai succes – aspect de tip geometric și poate aduce mari beneficii în dragoste, familie, afaceri, carieră. E.g: Tigru, Cal și Câine, fac un triunghi echilateral pe cercul zodiacal. Dacă această relație există între mamă, tată și copil, aceștia vor trăi în armonie.

Ciocnire – aspect de tip geometric, în unghi de180°,între două zodii aflate în poziție diametral opusă pe cercul zodiacal, cu elemente în conflict. E.g: Șobolan (apă, Nord 0°) și Cal (foc, Sud 180°). Apa distruge focul, prin urmare o astfel de relație implică agresivitate, suferință. Când ciocnirea apare în harta destinului este implicată Karma și generează schimbări majore în viață.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2020 pe plan financiar pentru nativii Dragon din zodiac chinezesc: alianța cu
Horoscop 2019 SĂNĂTATE LEU: La nivelul acestui capitol sunteți vulnerabili în 2019, tocmai
Previziuni 2020 zodia Capră pentru bani, carieră și afaceri: pe partea profesională, se

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.