Aspecte astrologice în destin care ne marchează viața

Aspecte astrologice în destin care ne marchează viața
Explicația aspectelor astrale care influențează dragostea, banii și sănătatea din coloanele destinului. În harta destinului, există relații particulare ce

se formează între două sau trei zodii chinezești.

DE INTERES: Aspecte în coloanele destinului

Relațiile dintre zodii au la bază teoria celor 5 elemente. Fiecare zodie are un element principal.

Elementele zodiilor: Șobolan și Mistreț - apă, Tigru și Iepure – lemn, Șarpe și Cal – foc, Bivol, Dragon, Capră și Câine – pământ, Maimuță și Cocoș - metal.

Relațiile dintre zodii, numite și aspecte astrologice, pot fi de compatibilitate sau de conflict, unele sunt mai puternice și afectează dragostea, banii, sănătatea, altele sunt mai slabe ca intensitate și afectează temporar doar planul emoțional.

Primești ajutor – arată o afinitate dintre două elemente de la două zodii. E.g: apa face ca lemnul să crească, Mistrețul (apa) îl ajută pe Tigru (lemn) să se dezvolte pe plan profesional, iar Tigrul face ca Mistrețul să nu fie leneș, visător.

Ai succes – aspect de tip geometric și poate aduce mari beneficii în dragoste, familie, afaceri, carieră. E.g: Tigru, Cal și Câine, fac un triunghi echilateral pe cercul zodiacal. Dacă această relație există între mamă, tată și copil, aceștia vor trăi în armonie.

Ciocnire – aspect de tip geometric, în unghi de180°,între două zodii aflate în poziție diametral opusă pe cercul zodiacal, cu elemente în conflict. E.g: Șobolan (apă, Nord 0°) și Cal (foc, Sud 180°). Apa distruge focul, prin urmare o astfel de relație implică agresivitate, suferință. Când ciocnirea apare în harta destinului este implicată Karma și generează schimbări majore în viață.

3618
4.75
SHARE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.