COMPATIBILITATE Femeia BERBEC și Bărbatul Berbec

Femeia Berbec aflată sub dominația lui Marte (Zeul Războiului), este cea care conduce, în orice tip de relație. Dintre toate femeile din Horoscop, femeia Berbec, mereu se va implica în activități riscante, care sunt specifice bărbaților, de cele mai multe ori are succes în ceea ce desfășoară, deoarece se bazează pe instictele ei de supraviețuire. Recomandăm ca în cazul în care abordați o astfel de femeie puternică, să o lăsați pe ea să conducă: discuția, relația, afacerea etc. deoarece are multă experiență și nu îi place ca cineva să îi încurce treburile.

Bărbatul Bebec este un amestec de energie inepuizabilă, curaj, optimism, teribilism și încăpățânare. Nu îi este frică să răspundă afirmativ la provocări, chiar îi face plăcere să îl provoci, dar va fi dejamăgit dacă tu vei abandona lupta pe parcurs și nu vei ține ritmul cu el. Este guvernat de Marte, poate de aceea are calități bune de lider, deoarece poate să motiveze pe oricine. Poate fi dominat de o gelozie mare, dar cu timpul va avea încredere în tine.

Berbec
Berbec

COMPATIBILITATEA BERBEC - BERBEC


O relație intensă, pasională, explozivă, dar totodată și controversată, marcată de multe certuri.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună BERBEC BERBEC: competenţe sportive bune, inteligență, spirit de iniţiativă, capacitatea de a remarca oportunităţi.
Dragoste, căsătorie, relații: bazate pe multă acţiune, spirit de competiţie între parteneri. Berbecul este un semn al entuziasmului, iar când doi Berbeci se întâlnesc își propun să mute munți din loc... doar dacă găsesc și ceva dinamită, altfel pe parcurs își pierd entuziasmul. Stabilitatea acestei relaţii poate fi menţinută doar dacă amândoi veți aduce mereu noutăţi şi vă veți împărţi sarcinile casnice. Astfel, totul va părea un joc.
Bani, carieră, afaceri: împreună faceţi mulți bani, dar tot aşa îi şi cheltuiţi. Chibzuința este bună, fiindcă guvernatorul vostru mereu aduce un instinct de a cheltui, iar aceasta de dragul de a avea o activitate. Nu sunteţi deloc zgârciţi cu voi, mai ales când vine vorba de accesorii (în special pentru a le oferi partenerului).

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.