Horoscop Pesti 2021. Horoscop 2021 Pesti sanatate

Horoscop Pesti sanatate 2021: nativii acestei zodii risca sa creasca in greutate

Anul 2021 poate să însemne pentru nativii Pești începutul unei perioade în care se activează o serie întreagă de afecțiuni care au fost tratate greșit sau insuficient în trecut.

Dar mai poate fi și trezirea conștiinței nativilor asupra unor greșeli pe care aceștia le-au făcut în trecut. Numai coștientizarea poate avea un efect benefic asupra sănătății nativilor.

Cum stau cu sănătatea în 2021 nativii Pești?

Deși aspectele către aceasta conduc, trebuie să avem în vedere câteva lucruri care privesc astrologia medicală.

Nativii trebuie să știe că astrologia medicală dă informații cu privire la predispoziții, la modalitatea în care un nativ poate să evite recidivele, la grăbirea vindecărilor. Dar, în cazul unor simptome clare, și mai ales dacă persistă, prezentarea la medic este definitorie și obligatorie.

Există în luna iulie, spune astrologul zodiacool.ro, o predispoziție la mici accidente sau la intervenții asupra corpului. Nu trebuie să ne speriem, poate fi o simplă vizită la medicul stomatolog.

Începutul lunii august poate aduce câteva kilograme în plus.

Mai este un aspect, acela al expandării unor probleme de sănătate prin trecerea planetei Jupiter peste Ascendentul nativilor și amplificarea, în acest fel, a unor probleme de sănătate, în cazul în care acestea există evident.

Dar tot în această perioadă pot să existe simptome care să anunțe afecțiuni legate de inimă sau febră.

Idei de cadouri pentru Pesti

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2021 Pești , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 05 martie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!