Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Horoscop Balanta dragoste. Dragoste Balanta 2021

Horoscop 2021 dragoste: va bucurati de momente de liniste alaturi de persoana iubita, se vad sanse mari de oficializare a relatiei

Dacă Marea Conjuncție, pentru nativii Balanță, are loc în domeniul pasiunilor, vă dați seama că acestor venusieni li deschide o epocă (de cele mai multe ori ilicite, dar asta e viața!) a pasiunii și a iubirii.

Iubirile aflate în spatele unor alianțe oficiale de cele mai multe ori se sting așa cum au început. Puține dintre acestea pun în pericol o alianță stabilă. Foc de paie!

Sunt însă și acele iubiri care pot să treacă peste orice, să rupă orice zăgazuri, să ajungă oriunde își dorește. Aceste iubiri de foarte multe ori ajung să îi consume pe protagoniști în așa măsură că, deși reușesc să ajungă unde și-au propus, ele nu rezistă.

Previziuni dragoste Balanță 2021

Dar întotdeuna excepția confirmă regula. Acum depinde unde se află fiecare, s-a aliniat regulilor sau le confirmă ca o excepție?

Unii spun despre aceste iubiri că sunt acelea pentru care lăsăm casa, familia, copiii, țara, serviciu, totul, și mergem după persoana iubită.

Astrologul zodiacool.ro este de părere că nativii pot trăi acea iubire care îi fac să simtă că trăiesc din plin anul 2021, că uită de toate necazurile, de toate problemele și cea dintâi preocupare, cel dintâi gând la primele fracțiuni de secundă după ce deschide ochii se îndreaptă către persoana iubită.

O să spuneți că mai sunt aceia dintre nativi care au o relație erodată, nu deteriorată, care a trecut de mult de perioada de rodaj și care este totuși stabilă. Și ce, nu pot să se aprindă din nou?

Pentru că nativii au atâta pasiune, încât sunt capabili să transmită și partenerului de cuplu din aceasta. Și cuplul pur și simplu se trezește la viață!

Nu întâmplător domeniul pasiunii este și domeniul copiilor. Pasiunea se transformă în copii, care sunt realizarea supremă a unui cuplu, a unui om în general.

Și nu trebuie să explic aici ce pasiune pot să stârnească pentru părinți! În 2021 mulți dintre nativii Balanță pot deveni părinți. Pentru că iubirea nu se poate împărți pe luni, săptămâni. Ea ori este, ori nu este.

Venus este planeta iubirii, dar acea iubire care se oprește la a te simți bine cu cineva: îți place foarte mult de persoana respectivă, mâncați aceleași mâncăruri, ascultați aceeași muzică, faceți amor și vă place la nebunie, îți  place cum arată, îți place cum miroase, îți place cum se mișcă.

Dar atunci când vine pasiunea, omului nu mai contează dacă îi place cineva sau nu. Știe doar că îl dorește și atât! Luna ianuarie și februarie pot să fie acele perioade în care se naște pasiunea.

La jumătatea anului este posibil ca între cei doi să apară mici problemuțe, iubirea pare că bate pasul pe loc, lucrurile nu înaintează așa cum visau cei doi la început.

Dar este un interval în care, mai ales nativul Balanță, căci despre el este vorba, are de rezolvat niște probleme care țin de trecut. După care, la sfârșitul lui august relația revine la normal!

Prin 2022 și mai târziu vom auzi de mulți nativi Balanță că și-au găsit marea iubire în 2021!

Idei de cadouri pentru Balanta

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2021 Balanță , previziuni pe domenii:

Horoscop Balanta 2021
Informatii și previziuni anuale, un an care anunță schimbări importante pentru noi ...
Horoscop Balanta 2021
Horoscopul pentru Balanta
Horoscop saptamanal
Previziuni complete ale situațiilor neașteptate pentru care astrele ne predispun in aceasta saptamana ...
Horoscop saptamanal
Horoscop saptamana viitoare
Afla cum va fi saptamana viitoare pentru nativii din zodia Balanta, predictii viitoare ...
Horoscop saptamana viitoare
Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 18 septembrie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Numerologie
Feng Shui
Horoscop si alte mofturi
Articole de citit astăzi despre Horoscop și zodii ...
Articole de citit astăzi despre Horoscop și zodii
Articole interesante de citit zilnic despre Astrologie si Destin ...
Articole interesante de citit zilnic despre Astrologie si Destin
Gasesti zilnic articole interesante despre Numerologie și destin ...
Gasesti zilnic articole interesante despre Numerologie și destin
Articole originale publicate zilnic despre stiinta Feng Shui ...
Articole originale publicate zilnic despre stiinta Feng Shui
Legende și Superstiții din popor si de peste hotare ...
Legende și Superstiții din popor si de peste hotare
Chiromanția - totul despre secretele cititului în palmă ...
Chiromanția - totul despre secretele cititului în palmă
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit