Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop Pesti dragoste. Horoscop 2020 Pesti dragoste

Horoscop dragoste în 2020: la capitolul dragoste, nativii zodiei Pești sunt campioni. Aceștia ubesc necondiționat, nu au resentimente, nu sunt geloși și se

îndrăgostesc nebunește. Anul 2020 le creează premisele unei căsătorii.

La capitolul dragoste, nativii zodiei Pești sunt campioni, iubesc necondiționat, nu au resentimente și nu sunt geloși. Ei se îndrăgostesc nebunește, dau tot în dragoste, dar au defectul de a se tulbura foarte ușor.

Astrologul ZODIACOOL spune că pentru ca un nativ Pești să își revină, să se limpezească, trece un timp, dar afecțiunile din amor nu lasă urme. Pot fi la fel de iubitori și încrezători chiar și după cele mai cumplite decepții.

Ca semn de apă, horoscopul acestor nativi arată cum impuritățile (emoționale) se decantează și rămân pe fundul sufletului, de unde le poate zburătăci doar o situație cu totul specială emoțional, o furtună sau o viitură care să agite apele până la fund.

Pentru familie și prieteni sunt cei mai devotați dintre nativii zodiacului.

Anul 2020, după astrologul ZODIACOOL, le creează premisele unei căsătorii.

Nativii sunt pur și simplu obsedați de această alianță care consideră că este esențială pentru ei, fără de care nu pot exista.

Acei nativi Pești care sunt căsătoriți se pierd pur și simplu în relație, până într-atât încât acționează, gândesc, simt numai și numai prin prisma celui de lângă ei sau prin prisma interesului de cuplu.

Acest lucru ar fi un ideal de mariaj, contopirea celor doi într-un întreg complet dar, înțelegeți, aceasta este o utopie. În realitate, în loc de contopire este bine ca cei doi să vină cu propriile trăiri, cunoștințe, sentimente, pentru a îmbogăți în acest fel cuplul ca o entitate.

Aceasta se cere de la nativul Pești în special în primele luni ale anului 2020. Implicarea! Trebuie să se facă auzit și mai ales simțit în cuplu cu blândețea caracteristică acestui semn.

Sunt nativi atât de obsedați de partener, încât preferă să se despartă, să strice o alianță numai și numai ca să scape de obsesia „celuilalt”. Ca un semnal dat de horoscopul 2020, este că până în luna iunie, nativii încă mai au ca temă îndrăgostirea.

Aceasta nu înseamnă că în restul timpului nu se pot îndrăgosti, numai că de prin noiembrie 2018 și până prin iunie 2020, aceasta este ținta principală: pasiunea. Simt că acest lucru trebuie să se întâmple și au un fel de nerăbdare.

Ei s-au pregătit să întâmpine pasiunea și pregătirea dă roade, deoarece nativii Pești se pot îndrăgosti lulea în luna iulie. Nu ard, ei clocotesc! În tot ce înseamnă iubire, relații personale, îndrăgostire, chiar trăiri spirituale, comunicarea este foarte importantă în 2020.

Promptitudinea cu care un nativ răspunde, cu care se mișcă, mobilitatea chiar și mentală, să înțeleagă o gamă cât mai largă de mesaje din jur, să răspundă cât mai curat și simplu este un element esențial și care pregătește cumva pașii următori.

În septembrie 2020, ceea ce a dat în clocot în iulie, lucru care poate chiar a speriat nativul, acum este plăcere. Începe să le placă partenerul, nu doar să îi aprindă, încep să sesizeze cum arată, că arată bine, că se îmbracă cu gust, începe să constate că le plac aceleași feluri de mâncare și îi face plăcere să ia masa împreună.

Prin luna octombrie, astrologul ZODIACOOL constată că nativul Pești începe să fie îngrijorat că poate a cheltuit prea mult sau începe să își facă socoteli cam cât l-ar costa să se însoare/mărite.

Spre sfârșitul anului, respectiv lunile noiembrie-decembrie, horoscopul 2020 arată că este foarte posibilă o căsătorie. Le urăm pe această cale „Casă de piatră!”.

Vezi mai jos previziunile pentru carieră și bani.

Idei de cadouri pentru Pesti

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2021 Pești , previziuni pe domenii:

Horoscop Pesti 2021
Informatii și previziuni anuale, un an care anunță schimbări importante pentru noi ...
Horoscop Pesti 2021
Horoscopul pentru Pesti
Horoscop saptamanal
Previziuni complete ale situațiilor neașteptate pentru care astrele ne predispun in aceasta saptamana ...
Horoscop saptamanal
Horoscop saptamana viitoare
Afla cum va fi saptamana viitoare pentru nativii din zodia Pesti, predictii viitoare ...
Horoscop saptamana viitoare
Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 04 august 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Numerologie
Feng Shui
Horoscop si alte mofturi
Articole de citit astăzi despre Horoscop și zodii ...
Articole de citit astăzi despre Horoscop și zodii
Articole interesante de citit zilnic despre Astrologie si Destin ...
Articole interesante de citit zilnic despre Astrologie si Destin
Gasesti zilnic articole interesante despre Numerologie și destin ...
Gasesti zilnic articole interesante despre Numerologie și destin
Articole originale publicate zilnic despre stiinta Feng Shui ...
Articole originale publicate zilnic despre stiinta Feng Shui
Legende și Superstiții din popor si de peste hotare ...
Legende și Superstiții din popor si de peste hotare
Chiromanția - totul despre secretele cititului în palmă ...
Chiromanția - totul despre secretele cititului în palmă
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit