Horoscop Leu 2020. Horoscop 2020 Leu sanatate

Horoscop 2020 sănătate Leu: există aspecte care predispun nativii Leu la accidente, mai ales la locul de muncă sau datorate activității de la locul de muncă

În general, problemele de sănătate specifice nativilor din zodia Leu sunt în legătură cu inima.

Nativii sunt în general pasionali, implicați în ceea ce întreprind, generoși. Sunt preocupați de aspectul lor nu neapărat din punct de vedere estetic, ci mai degrabă le place să șocheze.

Și nu sunt niște excentrici, ci șochează printr-un soi de grandoare, de a face cumva, mai mult prin atitudine decât prin aspectul propriu-zis, să atragă atenția.

Fiind în același timp preocupați de toate amănuntele posibile, nativii sunt mai solicitați ca de obicei și acest lucru contribuie la accentuarea stării de oboseală și implicit cordul poate să fie solicitat.

Cu un corp fizic obosit până la epuizare, nativul se poate aștepta la afecțiuni și probleme legate de sănătate. Cuvântul de ordine al anului 2020 din punct de vedere al sănătății este IPOHONDRIE!

Astrologul ZODIACOOL previne asupra faptului că ipohondria, de cele mai multe ori provoacă, prin autosugestie sau prin diete draconice, suferințe adevărate. Deci, moderație!

Pentru nativii zodiei Leu, anul 2020 este unul în care suferințe acute pot să îi supere. Pot să apară probleme foarte diferite, starea de sănătate poate să se schimbe de la o zi la alta.

Cel mai probabil, conform horoscopului 2020, sunt afecțiuni legate de piele și de osatură. Colecistul se poate inflama.

Chiar și aceia care până acum nu s-au întâlnit cu aceste afecțiuni, pot să aibă în 2020 așa numitele „crize de bilă”. Nu este de neglijat psihicul nativilor din Leu.

Au putere de muncă și de analiză, dar atenția distribuită în atât de multe activități, la cele mai mici amănunte crează o stare de oboseală cu efect negativ asupra sistemului nervos.

Nativul este surmenat și se poate manifesta așa cum nu este de dorit, ținând cont și de energie a cinci planete aflate pe casa personalității.

Pot apărea manifestări de personalitate multiplă care sunt trecătoare dar care pot fi evitate cu minime măsuri de precauție.

Una ar fi relaxarea profundă. Fiecare știe și are propriile-i metode: reiki, aromaterapie, masaj, plante medicinale, ceaiuri, muzică, atmosferă relaxată. Horoscopul predispune, nu este neapărat ca nativul să aibă aceste afecțiuni.

Atenție, pot surveni accidente la locul de muncă sau legate de activitatea de zi cu zi, în special în luna Septembrie. Nativii se pot aștepta și la probleme legate de colecist.

În perioada Septembrie-Decembrie pot apărea migrene datorate, în primul rând, oboselii.

De asemenea, în această perioadă nativii trebuie să fie atenți deoarece există aspecte care predispun la accidente, mai ales la locul de muncă sau datorate activității de la locul de muncă: graba, utilajele pe care le folosiți, drumul la serviciu, sau pur și simplu obiectele care din jur.

Pe de altă parte, dorința de perfecționism poate duce la accidente de altă natură cum ar fi infarct sau AVC. Atenție la zilele din jurul lui 1 Septembrie, predispoziția la accidente este mai accentuată.

Vezi mai jos previziunile pentru dragoste.

Idei de cadouri pentru Leu

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2020 Leu , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 13 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.