Horoscop 2019 SĂGETĂTOR DRAGOSTE

Horoscop SĂGETĂTOR DRAGOSTE: stabilitatea unui căsnicii în 2019 va fi zguduită de o relație extraconjugală

Pe partea afectivă, după 2-3 ani de suferință, nativii Săgetător în 2019 vor reuși să simtă că sunt iubiți, apreciați, susținuți.

Horoscop Săgetător 2019 dragoste, iubire, copii

În prima parte a anului sunt șanse mari ca multe relații să se rupă. Combinația Uranus-Berbec și Jupiter-Săgetător nu mai tolerează compromisul în relații, prin urmare o să ascultați de instinct și o să doriți o perioadă să fiți singuri. Însă astrologul ZODIACOOL vă avertizează că poziția Nodului Nord pe casa a VIII-a vă va aduce între Mai-Septembrie 2019 multe tentații, relații pasionale, adulter.

Din punct de vedere sentimental, 2019 este un an de cotitură, însă sub dominația lui Jupiter, guvernatorul vostru, veți alege înțelept. Cuplurile care se formează în Iulie-August și între Septembrie-Octombrie 2019 se vor muta împreună, vor dori să oficializeze relația, posibil chiar să aducă pe lume copii.

Vor fi și nativi care își vor întâlni marea dragoste în călătorii, dacă partenerul va fi străin, o să vă decideți la finele lui 2019 să părăsiți domiciliul sau țara.

Săgetătorii care stau alături de părinți, cu toate că au un partener, după Martie 2019 o să se decidă să schimbe locuința. Cei mai norocoși nativi vor fi cei care se vor îndrăgosti și vor începe un proiect profesional alături de cel drag, în acest caz activitățile începute în 2019 vor fi pentru următorii 29-30 de ani.

Horoscop Săgetător 2019: Casă, familie, viață personală

Multe căsătorii din 2019 vor avea ca personaj central nativii Săgetător. Legătura puternică cu rudele în perioada Ianuarie-Martie poate avea de suferit din cauza faptului că veți alege să iubiți altceva decât ar fi vizualizat aceștia.

Vor fi cazuri în care stabilitatea unui căsnicii în 2019 va fi zguduită de o relație extraconjugală, secretele nu vor putea fi ascunse, acestea vor ieși la suprafață.

Sub dominația lui Jupiter, guvernatorul vostru din domiciliu, aveți șanse mari de a vă pune la punct viața pentru următorii 12 ani. Dacă intenționați să achiziționați un imobil, astrologul ZODIACOOL vă recomandă cea mai propice perioadă ca fiind Aprilie 2019. De evitat investițiile mari în Martie, Iulie și Octombrie 2019, în aceste luni Mercur, planeta comerțului, retrogradează și aduce pierderi.

Încercați în acest an 2019 să vă ascultați mai mult sufletul, petreceți mai mult timp alături de cei dragi, în caz contrar vor avea timp pentru a-și vedea de viața lor, poate chiar vor intra în alte relații (extraconjugale).

Finele anului 2019 aduce atingerea unui obiectiv, de aceea luna Decembrie o să vină cu multe vești bune.

Dacă doriți să vă mutați domiciliul în altă țară, alt oraș, alt cartier, 2019 este anul în care o să reușiți să organizați totul repede, fără prea multe eforturi financiare.

În continuare afli Horoscop 2019 Săgetător , previziuni pe domenii:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

SAGETATOR. Zodia Sagetator totul despre femeia si barbatul Sagetator în zodiac
Soarele se află în semnul zodiacal SĂGETĂTOR de la 23 noiembrie - 21 decembrie. Este locul de
Horoscop zilnic Săgetător
Horoscop SĂGETĂTOR: horoscop zilnic Săgetător realizat de astrologi profesioniști cu

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.