Horoscop Sagetator dragoste. Sagetator 2019 dragoste

Horoscop SĂGETĂTOR DRAGOSTE: pe partea afectivă, după 2-3 ani de suferință, nativii Săgetător în 2019 vor reuși să simtă că sunt iubiți, apreciați,

susținuți. În prima parte a anului sunt șanse ca multe relații să se rupă. Combinația Uranus-Berbec și Jupiter-Săgetător nu mai tolerează compromisul în relații, prin urmare o să ascultați de instinct și o să doriți o perioadă să fiți singuri. Însă astrologul ZODIACOOL vă avertizează că poziția Nodului Nord pe casa a VIII-a vă va aduce între Mai-Septembrie 2019 multe tentații, relații pasionale, adulter.

Horoscop Săgetător 2019 dragoste, iubire, copii

Din punct de vedere sentimental, 2019 este un an de cotitură, însă sub dominația lui Jupiter, guvernatorul vostru, veți alege înțelept. Cuplurile care se formează în Iulie-August și între Septembrie-Octombrie 2019 se vor muta împreună, vor dori să oficializeze relația, posibil chiar să aducă pe lume copii.

Vor fi și nativi care își vor întâlni marea dragoste în călătorii, dacă partenerul va fi străin, o să vă decideți la finele lui 2019 să părăsiți domiciliul sau țara.

Săgetătorii care stau alături de părinți, cu toate că au un partener, după Martie 2019 o să se decidă să schimbe locuința. Cei mai norocoși nativi vor fi cei care se vor îndrăgosti și vor începe un proiect profesional alături de cel drag, în acest caz activitățile începute în 2019 vor fi pentru următorii 29-30 de ani.

Idei de cadouri pentru Sagetator

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2020 Săgetător , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 10 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.