Horoscop 2019 SĂGETĂTOR DRAGOSTE

Horoscop SĂGETĂTOR DRAGOSTE: pe partea afectivă, după 2-3 ani de suferință, nativii Săgetător în 2019 vor reuși să simtă că sunt iubiți, apreciați,

susținuți. În prima parte a anului sunt șanse ca multe relații să se rupă. Combinația Uranus-Berbec și Jupiter-Săgetător nu mai tolerează compromisul în relații, prin urmare o să ascultați de instinct și o să doriți o perioadă să fiți singuri. Însă astrologul ZODIACOOL vă avertizează că poziția Nodului Nord pe casa a VIII-a vă va aduce între Mai-Septembrie 2019 multe tentații, relații pasionale, adulter.

Horoscop Săgetător 2019 dragoste, iubire, copii

Din punct de vedere sentimental, 2019 este un an de cotitură, însă sub dominația lui Jupiter, guvernatorul vostru, veți alege înțelept. Cuplurile care se formează în Iulie-August și între Septembrie-Octombrie 2019 se vor muta împreună, vor dori să oficializeze relația, posibil chiar să aducă pe lume copii.

Loading...

Vor fi și nativi care își vor întâlni marea dragoste în călătorii, dacă partenerul va fi străin, o să vă decideți la finele lui 2019 să părăsiți domiciliul sau țara.

Săgetătorii care stau alături de părinți, cu toate că au un partener, după Martie 2019 o să se decidă să schimbe locuința. Cei mai norocoși nativi vor fi cei care se vor îndrăgosti și vor începe un proiect profesional alături de cel drag, în acest caz activitățile începute în 2019 vor fi pentru următorii 29-30 de ani.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2019 Săgetător , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Săgetător și evenimente importante în 2019 pentru nativii din zodia Săgetător!

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.