Horoscop 2019 Rac sanatate, vitalitate. Horoscop Rac 2019

Horoscop 2019 SĂNĂTATE: Jupiter, marele benefic, este plasat în casa sănătății pe durata lui 2019. Chiar dacă este o planetă de protecție și vă ajută

să vă rezolvați unele afecțiuni ce s-au adunat în timp, pe tranzitul de retrogradare o să scoată la suprafață toate disfuncționalitățile organismului. Racii în ultimii 3-4 ani au adunat ură, neîncredere, frică, dezamăgire de la ceilalți, întrucât i-ați ascultat, toate aceste stări s-au concentrat asupra organelor vitale: inimă, ficat, pancreas, rinichi etc., prin urmare este posibil ca între Aprilie-Septembrie 2019 să se ajungă la spital, va fi nevoie să vă ocupați mai mult de voi.

În 2019 sunteți predispuși la a acumula kilograme, perioadă bună pentru a schimba ceva la aspectul fizic este Iunie-Septembrie, posibil să începeți un stil de viață sănătos, să faceți masaj, practicați yoga etc.

Probleme de sănătate pot să manifeste rudele nativilor Rac, mai cu seamă părinții. Revenirea lui Uranus pe casa a XI-a, din luna Martie 2019, deschide apetitul spre noi tărâmuri ale cunoașterii, de aceea Racii își vor folosi capacitățile de premoniție, telepatie, clarviziune, pentru a rezolva unele lucruri ce țin de suflet.

Moment bun pentru a găsi răspunsuri la problemele voastre este Iulie 2019, atunci veți beneficia de 2 Eclipse pe semnul vostru și veți reuși să faceți ordine în viața voastră.

Mulți nativi Raci care sunt în a doua parte a vieții vor căuta răspunsuri la dilemele cu care se confruntă afectiv, răspunsurile găsite îi vor ajuta să se echilibreze energetic, astfel vor putea depăși și problemele de sănătate.

MAGAZIN ONLINE: Astrogramă pe partea de sănătate

Jupiter este o planetă a focului, iar pe casă de sănătate poate să aducă unele accidente la locul de muncă. Astrologul ZODIACOOL recomandă Racilor ce desfășoară activități în medii periculoase, toxice, explozive etc. să folosească echipamentul de protecție, să fie mai vigilenți.

Idei de cadouri pentru Rac

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2021 Rac , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 03 decembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!