Horoscop 2019 RAC SĂNĂTATE, vitalitate. Rac 2019

Horoscop 2019 SĂNĂTATE: Racii în ultimii 3-4 ani au adunat ură, neîncredere, frică, dezamăgire de la ceilalți

Jupiter, marele benefic, este plasat în casa sănătății pe durata lui 2019. Chiar dacă este o planetă de protecție și vă ajută să vă rezolvați unele afecțiuni ce s-au adunat în timp, pe tranzitul de retrogradare o să scoată la suprafață toate disfuncționalitățile organismului.

Racii în ultimii 3-4 ani au adunat ură, neîncredere, frică, dezamăgire de la ceilalți, întrucât i-ați ascultat, toate aceste stări s-au concentrat asupra organelor vitale: inimă, ficat, pancreas, rinichi etc., prin urmare este posibil ca între Aprilie-Septembrie 2019 să se ajungă la spital, va fi nevoie să vă ocupați mai mult de voi.

În 2019 sunteți predispuși la a acumula kilograme, perioadă bună pentru a schimba ceva la aspectul fizic este Iunie-Septembrie, posibil să începeți un stil de viață sănătos, să faceți masaj, practicați yoga etc.  

Probleme de sănătate pot să manifeste rudele nativilor Rac, mai cu seamă părinții. Revenirea lui Uranus pe casa a XI-a, din luna Martie 2019, deschide apetitul spre noi tărâmuri ale cunoașterii, de aceea Racii își vor folosi capacitățile de premoniție, telepatie, clarviziune, pentru a rezolva unele lucruri ce țin de suflet.

Moment bun pentru a găsi răspunsuri la problemele voastre este Iulie 2019, atunci veți  beneficia de 2 Eclipse pe semnul vostru și veți reuși să faceți ordine în viața voastră.

Mulți nativi Raci care sunt în a doua parte a vieții vor căuta răspunsuri la dilemele cu care se confruntă afectiv, răspunsurile găsite îi vor ajuta să se echilibreze energetic, astfel vor putea depăși și problemele de sănătate.

MAGAZIN ONLINE: Astrogramă pe partea de sănătate

Jupiter este o planetă a focului, iar pe casă de sănătate poate să aducă unele accidente la locul de muncă. Astrologul ZODIACOOL recomandă Racilor ce desfășoară activități în medii periculoase, toxice, explozive etc. să folosească echipamentul de protecție, să fie mai vigilenți. 

În continuare afli Horoscop 2019 Rac, previziuni pe domenii:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

KUA 4, Spiritualul
Trigrama XUN este cea care determină caracteristicile numărului KUA 4. Trigrama XUN este formată
Horoscop sexual Capricorn. Femeia Capricorn în pat, barbatul Capricorn în pat
Femeia Capricorn are o rezistență sexuală deosebită, ea poate face amor ore întregi. Bărbatul
Horoscop sexual Rac. Femeia Rac în pat și barbatul Rac plăceri în pat
Femeia Rac este o romantică, este adepta clasicului. Bărbatul Rac este poate cel mai atent și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.