Horoscop 2019 Leu sanatate. Horoscop Leu 2019

Horoscop 2019 SĂNĂTATE LEU: La nivelul acestui capitol sunteți vulnerabili în 2019, tocmai pentru că sunt 3 planete malefice pe case de sănătate, energia va

fi activată de Eclipsele din Ianuarie-Iulie 2019, prin urmare dacă nu luați măsuri, nu schimbați modul de abordare al problemelor din exterior, o să preluați voi totul. Mai exact, Leii în ultimii ani au încercat să preia toată responsabilitatea: familiei, partenerului, copiilor, ceea ce a determinat o stagnare a evoluției acelor persoane, acum Universul vă trimite un semn, o boală, un eveniment, pentru a vă determina să vă centrați doar pe voi, fiecare are câte o misiune aici de îndeplinit și ideal ar fi nici să îi stăm în cale, însă nici să îi luăm responsabilitatea. Doar când vă veți centra pe voi, va dispărea pericolul ce stă pe partea de sănătate.

Cei care au suferit din dragoste, în 2019 pot să se confrunte între Ianuarie-Mai cu depresii, angoasă, atacuri de panică. Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să încercați să înțelegeți care este scopul acelei stări, ce aveți de învățat de acolo.

Doar Leii motivați de a reuși vor fi cei protejați în anul acesta pe sănătate, aceștia vor avea parte de succes pe toate domeniile, cei care vor lăsa Universul să decidă se pare că se vor activa abia după August 2019, pentru a lua ceea ce este a lor, până atunci pot să apară probleme pe sistemul osos, sistemul neuronal, sistemul imunitar, organele interne sunt vulnerabile (inimă, ficat, colon).

Idei de cadouri pentru Leu

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2020 Leu , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 13 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.