Horoscop 2019 LEU SĂNĂTATE. Leu 2019

Horoscop 2019 SĂNĂTATE LEU: La nivelul acestui capitol sunteți vulnerabili în 2019, tocmai pentru că sunt 3 planete malefice pe case de sănătate, energia va

fi activată de Eclipsele din Ianuarie-Iulie 2019, prin urmare dacă nu luați măsuri, nu schimbați modul de abordare al problemelor din exterior, o să preluați voi totul. Mai exact, Leii în ultimii ani au încercat să preia toată responsabilitatea: familiei, partenerului, copiilor, ceea ce a determinat o stagnare a evoluției acelor persoane, acum Universul vă trimite un semn, o boală, un eveniment, pentru a vă determina să vă centrați doar pe voi, fiecare are câte o misiune aici de îndeplinit și ideal ar fi nici să îi stăm în cale, însă nici să îi luăm responsabilitatea. Doar când vă veți centra pe voi, va dispărea pericolul ce stă pe partea de sănătate.

Loading...

Cei care au suferit din dragoste, în 2019 pot să se confrunte între Ianuarie-Mai cu depresii, angoasă, atacuri de panică. Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să încercați să înțelegeți care este scopul acelei stări, ce aveți de învățat de acolo.

Doar Leii motivați de a reuși vor fi cei protejați în anul acesta pe sănătate, aceștia vor avea parte de succes pe toate domeniile, cei care vor lăsa Universul să decidă se pare că se vor activa abia după August 2019, pentru a lua ceea ce este a lor, până atunci pot să apară probleme pe sistemul osos, sistemul neuronal, sistemul imunitar, organele interne sunt vulnerabile (inimă, ficat, colon).

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2020 Leu , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Cu data nașterii afli răspunsul la întrebarea Ce zodie sunt?, în zodiacul european. Rapid și
Horoscop Săgetător sănătate: relaxarea, detașarea de bunuri, griji, muncă exagerată cu
Trigrama KAN este cea care determină caracteristicile numărului KUA 1. Trigrama KAN este formată

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.