Horoscop 2019, horoscop Berbec 2019 sanatate si vitalitate

Horoscop BERBEC SĂNĂTATE 2019: Sănătatea nativilor Berbec în 2019 este pusă sub semnul întrebării de Neptun, plasat în casa a XII-a, a bolilor cronice.

Perioada 22 Iunie-28 Noiembrie 2019, în care această planetă va retrograda, va reprezenta un moment de cotitură, se va suprapune peste stresul generat de locul de muncă, lipsa timpului petrecut cu cei dragi, de aceea este posibil să se dezvolte unele probleme de sănătate în ascuns, pe partea imunitară, hormonală, neurologică etc.

Se impune o apropiere de Divinitate, prin practici spirituale, stil de viață sănătos, iertare față de cei din trecut, care v-au făcut să suferiți etc. Între Ianuarie-Iulie 2019, mulți Berbeci vor simți nevoia de a-L căuta pe Dumnezeu, poate chiar veți participa la anumite cursuri, de pe urma cărora veți începe să câștigați bani în următorii 7 ani.

În proporție de 70%, 2019 aduce posibilitatea de a vă detașa de unele dependențe, anturaje ce nu vă mai reprezintă, o să căutați liniștea sufletească, iar dacă echilibrul energetic este restabilit, și partea fizică o să fie în armonie cu natura.

Vor fi și Berbeci care între 5 Martie-28 Martie 2019 și 31 Octombrie-20 Noiembrie, când Mercur va fi retrogradare pe casa a XII-a, respectiv pe casa a VIII-a, se vor confrunta cu probleme pe partea amoroasă, poate chiar veți prelua o problemă de la o persoană ce v-a ispitit.

Tot pe Mercur retrograd vă recomandăm să țineți dietă, să mergeți la sală, deoarece efectele vor fi vizibile, plus că se vor observa pe termen lung. Cei care se confruntă cu probleme karmice de neam, din punct de vedere medical, în acest an vor reuși să elucideze misterul.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă în 2019 să vă faceți timp pentru voi, deoarece o să ajungeți repede la un dezechilibru energetic, puneți mai mult preț pe voi.

Idei de cadouri pentru Berbec

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2021 Berbec , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 05 decembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!