Horoscop 2019 BERBEC SĂNĂTATE și vitalitate

Horoscop BERBEC SĂNĂTATE în 2019 să mergeți la sală deoarece efectele vor fi vizibile

Sănătatea nativilor Berbec în 2019 este pusă sub semnul întrebării de Neptun, plasat în casa a XII-a, a bolilor cronice.

Perioada 22 Iunie-28 Noiembrie 2019, în care această planetă va retrograda, va reprezenta un moment de cotitură, se va suprapune peste stresul generat de locul de muncă, lipsa timpului petrecut cu cei dragi, de aceea este posibil să se dezvolte unele probleme de sănătate în ascuns, pe partea imunitară, hormonală, neurologică etc.

Se impune o apropiere de Divinitate, prin practici spirituale, stil de viață sănătos, iertare față de cei din trecut, care v-au făcut să suferiți etc. Între Ianuarie-Iulie 2019, mulți Berbeci vor simți nevoia de a-L căuta pe Dumnezeu, poate chiar veți participa la anumite cursuri, de pe urma cărora veți începe să câștigați bani în următorii 7 ani.

În proporție de 70%, 2019 aduce posibilitatea de a vă detașa de unele dependențe, anturaje ce nu vă mai reprezintă, o să căutați liniștea sufletească, iar dacă echilibrul energetic este restabilit, și partea fizică o să fie în armonie cu natura.

Vor fi și Berbeci care între 5 Martie-28 Martie 2019 și 31 Octombrie-20 Noiembrie, când Mercur va fi retrogradare pe casa a XII-a, respectiv pe casa a VIII-a, se vor confrunta cu probleme pe partea sexuală, poate chiar veți prelua o problemă de la o persoană ce v-a ispitit.

Tot pe Mercur retrograd vă recomandăm să țineți dietă, să mergeți la sală, deoarece efectele vor fi vizibile, plus că se vor observa pe termen lung. Cei care se confruntă cu probleme karmice de neam, din punct de vedere medical, în acest an vor reuși să elucideze misterul.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă în 2019 să vă faceți timp pentru voi, deoarece o să ajungeți repede la un dezechilibru energetic, puneți mai mult preț pe voi.

În continuare afli Horoscop 2019 Berbec , previziuni pe domenii:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodiac chinezesc CAINE 2019, horoscop chinezesc BANI, carieră și afaceri
Previziuni 2019 pentru zodia Câine pentru muncă, carieră și afaceri
Horoscop 2019: LEU horoscop SANATATE. Leu 2019
Horoscop 2019 SĂNĂTATE LEU, în 2019 universul vă trimite un semn, o boală, un eveniment pentru
Zodiac chinezesc DRAGON 2019. Horoscop chinezesc SANATATE
Previziuni 2019 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Dragon

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.