Horoscop saptamanal 30 Martie-5 Aprilie 2020 pentru zodia Sagetator

Horoscop saptamanal: in intervalul 30 martie – 5 aprilie, nativii Sagetator sunt prinsi intr-o problema de analiza a valorilor personale

Nativii analizează posibilitățile, calitățile personale, valorile pe care le posedă sau pe care le pot dobândi prin propriile eforturi. Au o atât de mare dorință de a se dedica muncii, încât uită de oboseală, nu doresc decât să fie de folos și să se dedice cu toate calitățile personale muncii. Poate că este cam mult spus, dar aceasta este starea de spirit a nativilor, cel puțin în accepțiunea astrologului ZODIACOOL. Ceva le indică: mai multă informație!

Ei sunt puși pe analiză, ordine, muncă, dar să nu neglijeze comunicarea, informarea, mișcarea. Mai multă informație poate să le aducă mai mult succes. Este revoluție în domeniul valorilor. Al valorilor materiale, dar deopotrivă al acelor valori personale, a sumei de calități pe care nativii le folosesc în special în zona materială, concretă. Și în domeniul descris anterior, au apărut abilități noi. Au apărut noi elemente în administrarea valorilor personale. Au apărut noi posibilități de câștig.

Viața romantică este în plină pasiune. Nativii sunt îndrăgostiți. Soarele le traversează domeniul pasiunii și pentru aceia dintre nativi care nu au încă un partener, este posibil ca ceva să le indice unde sau către cine ar putea să își îndrepte atenția. Din punct de vedere al sănătății, nativii se pot vindeca de anumite probleme pe care le-au avut în zona organelor genitate. Și se mai pot înregistra afecțiuni care apar brusc și la fel de brusc se rezolvă.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 04 decembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!