Horoscop saptamanal 30 Martie-5 Aprilie 2020 pentru zodia Fecioara

Horoscop saptamanal: nativii Fecioara au o perioada 30 martie – 5 aprilie in care creativitatea lor trebuie transformata in fapte care sa duca la desavarsirea operei

Este poate cam pompos exprimat dar în esență asta e. Nativii au avut o perioadă în care au avut un foc creator, i-a caracterizat o pasiune enormă. Ceea ce au conceput în acea perioadă, acum trebuie analizat și montat. Astrologul ZODIACOOL vede în harta astrală că acești nativi au un impuls în această direcție, foarte concret. Poate fi chiar și o constrângere: te-am lăsat până acum, dar nu mai merge. Este posibil ca până și copiii nativilor să le dea mai mult de lucru decât până acum.

Profesional, există tensiuni. Cel puțin la începutul săptămânii, nativii sunt foarte îngrijorați de un eventual contract. Poate fi un contract de asociere sau un contract de furnizare. Poate fi vorba de negocieri cu parteneri noi. Sau îngrijorarea față de partenerii vechi, cum să rezilieze un contract cu aceștia. Vestea bună este că odată intrat Saturn în domeniul analizei și nativii au răbdarea necesară pentru a analiza și a lua decizia corectă.

Dar cel mai probabil, nativii Fecioară sunt îndrăgostiți! Fie este vorba de o nouă relație, fie de o relație care intrase în rutină și se reaprinde flacăra, nativii sunt plini de pasiune. Au și pe acest palier tendința de a analiza toate fațetele și dacă este să facă un pas decisiv în relație, poate acum este momentul. Din punct de vedere al sănătății, sunt posibile semnale care trebuie luate în seamă.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 07 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.