Horoscop saptamanal 29 Iunie-05 Iulie 2020 pentru zodia Gemeni

Horoscop saptamanal: nativii zodiei Gemeni au o perioada 29 iunie-05 iulie in care stralucesc pur si simplu

Venus le traversează zodia și îi face mai armonioși, atrăgători, mai atenți cu ei înșiși decât în alte perioade ale anului. Așa cum se vede în horoscopul săptămânii, nativii se angajează în tot felul de activități cu prietenii. Acolo își orientează toată energia pe care o primesc acum, odată cu intrarea planetei Marte în domiciliu. Profesional, lucrurile merg bine fără ca nativii să se preocupe în mod deosebit. Este un fel de ajutor le la Dumnezeu în zona profesiei. Au inspirația de a face exact ce trebuie, atunci când trebuie. Este posibil să aibă și o echipă cu care să lucreze foarte bine.

În această săptămână, nativii se pot bucura de o sumă de bani sau de un cadou foarte valoros. Este ceva cu totul neobișnuit și foarte surprinzător. Dar sunt gata să cheltuie acești bani pentru a se alătura grupului de prieteni pentru o activitate anume. Sunt activități noi, recent descoperite, amuzante și pe care, de fapt, nativii Gemeni le inițiază. Poate și din acest motiv pun la bătaie o sumă de bani.

Este foarte posibil ca unii dintre nativii Gemeni să se îndrăgostească. Aceia care se află într-o relație mai veche, reușesc prin vibrațiile lor armonioase să reaprindă focul și să îi facă pe parteneri să se uite atent și să se întrebe de ce nu au observat până acum cât de minunați sunt. Din punct de vedere al sănătății, nu sunt probleme deosebite.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 09 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.