Horoscop săptămânal 29 Iulie-4 August 2019 pentru zodia Taur

Horoscop săptămânal: nativii Taur fac parte din categoria privilegiată în săptămâna 29 Iulie-4 August. Acea Lună Nouă care are loc pe data de 1 August, dublată de revenirea

lui Mercur la mers direct, pe casa comunicării, vă ajută să ieșiți în evidență cu idei noi, cu tot felul de proiecte pe care vreți să le dezvoltați în următoarele două, trei luni alături fie de parteneri, fie de o persoană dragă, aici putem vorbi de frați, de copii.

Dacă aveți de susținut examene, între 29 și 31 Iulie este perioada propice. Dacă doriți, de asemenea, să vă înscrieți la tot felul de cursuri, să practicați un sport, să ieșiți din zona de confort, este momentul vostru, plus că apare oportunitatea de a pleca în călătorii, mai exact după 1 August și până undeva în jur de 12, 15 August, mai ales dacă atunci este și concediul programat, deci o să fie o distracție maximă în sufletul vostru.

Recomandarea astrologului ZODIACOOL pentru acea Luna Nouă, din data de 1 August, este de a vă focusa pe planurile de viitor ce reprezintă extinderea unei afaceri, achiziționarea unui bun, poate chiar demarați un proces de a mai renova ceva prin casă, de a dezbate o moștenire.

Sunt foarte multe lucruri de rezolvat în special pe segmentul de familie, cămin, investiții și pentru aceste planuri veți face rost și de bani. Chiar dacă în momentul de față nu aveți aceste sume, până undeva în jur de un 12, 18 August se vor conforma planetele și vă vor trimite acest surplus.

Pe partea de iubire este o săptămână favorabilă, veți avea parte de confirmări din partea partenerului, posibil acesta să fie avansat, să primească vești bune din partea unei afaceri, iar nivelul de implicare a lui în activitățile sau în propunerile voastre va fi la cote maxime.

Recomandarea astrologului ZODIACOOL pentru nativii Taur pe segmentul sentimental este de a spune ceea ce simt, de a se destăinui și, de ce nu, de a veni cu propuneri îndrăznețe pentru următoarele luni.

Dacă aveți rude ce au probleme de sănătate, în acest interval pot să apară tot felul de situații nu tocmai plăcute, acestea să fie nevoite să participe sau să ajungă la un consult, la spital, posibil problemele lor să se accentueze.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 06 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.