Aplica

Horoscop saptamanal 28 Octombrie-3 Noimebrie 2019 pentru zodia Sagetator

Horoscop săptămânal: nativii zodiei Săgetător au o perioadă mai specială. Săptămâna 28 octombrie-3 noiembrie îi aduce în stare de retragere în sine.

Aceștia au o stare care nu prea le e proprie nici nativilor, nici celor din jurul lor pentru că suntem obișnuiți ca Săgetătorii să fie niște locomotive în familie, la locul de muncă, în orice anturaj în care se află.

Aceștia sunt cei care dau tonul, trag activitatea după ei. De data aceasta, nativii Săgetător sunt într-o stare de autoanaliză, de lăsați-mă în pace, de retragere. Casa a XII-a, a nativilor, pe care se așează și Luna nouă în această săptămână, este o casă considerată de clasicii astrologiei ca o casă a pedepsei, a izolării, la care ne plătim datoriile trecute/morale/materiale.

Aceasta este o casă a relației cu Dumnezeu, cu tine însuți, a unei orientări,a întregii energii pe care o ai de la aceste patru planete aflate în această casă: Soare, Lună. Venus și Mercur. Toate aceste patru planete își adună energia și toată această energie este orientată către interior.

De aceea acțiunile exterioare ale acestor nativi sunt mai puțin încununate cu succes în această săptămână. Sfatul astrologului ZODIACOOL, pentru acești nativi, este să stea puțin retrași.

Bineînțeles, această retragere nu înseamnă să te retragi în munți, să te închizi într-o peșteră. Activitățile de rutină e bine să meargă într-o zonă de liniaritate, dar momente de retragere, meditație, autoanaliză, sunt obligatorii.

În această săptămână, acești nativi au fir direct cu Dumnezeu, cu judecata morală cea mai fină, subtilă. Nu este un lucru rău, chiar și pentru acești aventurieri, în sensul bun al cuvântului, pentru că Jupiter, marele benefic, are un pic de influență asupra acestei case.

Atenție Săgetători!
A apărut Horoscop 2020 Săgetător!!!

Această săptămână este considerată ca un fel de săptămână a aventurii interioare, te aventurezi în interiorul tău și îți descoperi poate calități, greșeli pe care ți le repari singur, poate îți descoperi unele lucruri foarte bune.

Un mare avantaj al acestei săptămâni este acela de a aduna foarte multă energie subtilă. Retragerea, pentru acești nativi care sunt foarte activi, este un lucru extraordinar de bun pentru că momentul ieșirii va fi un moment în care aceștia vor fi plini de energie, de o energie benefică, creatoare, de care fiecare dintre noi avem nevoie la un moment dat.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Săgetător

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscopul pentru Sagetator

Horoscop zilnic 18 aprilie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Numerologie
Feng Shui
Horoscop si alte mofturi
Articole de citit astăzi despre Horoscop și zodii ...
Articole de citit astăzi despre Horoscop și zodii
Articole interesante de citit zilnic despre Astrologie si Destin ...
Articole interesante de citit zilnic despre Astrologie si Destin
Gasesti zilnic articole interesante despre Numerologie și destin ...
Gasesti zilnic articole interesante despre Numerologie și destin
Articole originale publicate zilnic despre stiinta Feng Shui ...
Articole originale publicate zilnic despre stiinta Feng Shui
Legende și Superstiții din popor si de peste hotare ...
Legende și Superstiții din popor si de peste hotare
Chiromanția - totul despre secretele cititului în palmă ...
Chiromanția - totul despre secretele cititului în palmă
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!