Aplica

Horoscop saptamanal 28 Octombrie-3 Noiembrie 2019 pentru zodia Rac

Horoscop săptămânal: pentru nativii Rac, săptămâna 28 octombrie-3 noiembrie este o săptămână a pasiunii. Sunt patru categorii de nativi Rac.

Ar fi o categorie foarte creativă, iar această creativitate îi avantajează pe artiștii care sunt pur și simplu obsedați de operele pe care vor să le creeze, au inspirație și această inspirație o pot duce către lumea largă.

Dacă această inspirație ține numai de pasiunea personală și de dorința de a se afirma devine obsesie, dacă această pasiune însă o orientează și către oameni, să se gândească la cei care se vor ocupa/bucura de operelor lor, la cei care vor folosi lucrurile pe care le creează, la bucuria celor din din jur, la bucuria generală pe care poate să o creeze o operă de artă.

Este un lucru foarte bun și asta îi ajută la această creștere pe care o aduce Luna nouă care se formează pe 28 octombrie, pe casa a V-a, a creativității și pasiunii.

Mai este o categorie de nativi care vor găsi un hobby nou, pe care îl construiesc acum și de care sunt pur și simplu obsedați.

Click mai jos
A apărut Horoscop 2020 Rac!!!

Acești nativi este bine să își găsească un grup de prieteni cu care să împărtășească această pasiune, pentru că altfel se dezechilibrează, devine foarte obsedantă preocuparea și e posibil să ajungă să aibă mai multe soluții din care să nu știe ce să aleagă și atunci e bine să aibă un grup cu care să împărtășească această pasiune și să organizeze împreună activitatea, atât de plăcută, pe care vrea să o înceapă.

Este o săptămână bună pentru această organizare și pentru a crește în ea.

Mai sunt acei nativ care sunt obsedați de copiii lor, pentru că casa a V-a, pe care se formează acest cvartet de planete: Mercur, Venus, Lună și Soare, este dedicată și copiiilor, fiind bineînțeles, pasiunea oricărui om.

Propriile lui creației, cele mai importante creații posibile sunt copii lui. Atenție să nu-i sufocați și pentru acest lucru, astrologul ZODIACOOL vă sfătuiește să încercați să vă mai ocupați și de grupul de prieteni, să mergeți să petreceți cu ei puțin, să îi invitați la masă, să ieșiți la un restaurant, să mergeți la spectacol, pentru că altfel vă eliberați de grija copiilor și puteți să fiți mai obiectiv atunci când aveți o relație cu copiii. Asta dacă vă preocupă și altcineva cu care vă simțiți bine și vă creați o atmosferă plăcută.

Nativii îndrăgostiți sunt obsedați de persoana iubită, dar mai mult de sentimentul de îndrăgosteală. Sunt foarte prinși într-o relație intimă, dar este o relație intimă care nu are nimic vulgar în ea, este o relație aproape ritualică și atât de multă pasiune pun în această relație, încât nu mai avem ce să spunem mai mult decât atât.

Le urăm mult noroc și să savureze din tot sufletul această săptămână atât de frumoasă.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Rac

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscopul pentru Rac

Horoscop zilnic 18 aprilie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Numerologie
Feng Shui
Horoscop si alte mofturi
Articole de citit astăzi despre Horoscop și zodii ...
Articole de citit astăzi despre Horoscop și zodii
Articole interesante de citit zilnic despre Astrologie si Destin ...
Articole interesante de citit zilnic despre Astrologie si Destin
Gasesti zilnic articole interesante despre Numerologie și destin ...
Gasesti zilnic articole interesante despre Numerologie și destin
Articole originale publicate zilnic despre stiinta Feng Shui ...
Articole originale publicate zilnic despre stiinta Feng Shui
Legende și Superstiții din popor si de peste hotare ...
Legende și Superstiții din popor si de peste hotare
Chiromanția - totul despre secretele cititului în palmă ...
Chiromanția - totul despre secretele cititului în palmă
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!