Aplica

Horoscop saptamanal 28 Octombrie-3 Noiembrie 2019 pentru zodia Leu

Horoscop săptămânal: în săptămâna 28 octombrie-3 noiembrie, nativii Leu sunt dedicați casei și familiei. Nativii Leu vin cu o veste foarte bună acasă.

Aceștia fie vor să înnoiască lucrurile din casă, să facă o renovare fiindcă se ocupă foarte mult de familie, de relația cu părinții, fie pur și simplu convoacă un consiliu de familie și se sfătuiește cu aceștia ce ar mai putea să facă/cumpere în casă.

La locul de muncă a fost primită foarte bine o idee de a lui, mai puțin obișnuită, o idee inovatoare. Acesta este revoluționar la locul de muncă și acest lucru poate că i-a adus avantaje, responsabilități.

Toate acestea au venit cu o viteză extraordinară/fulger, care e posibil ca pe nativul Leu să îl fi panicat și atunci se retrage acasă și se ocupă de casă nu fizic neapărat. Retragerea aceasta nu trebuie să fie obligatoriu fizică, pur și simplu este o stare a nativului Leu de a se dedica mai multe casei decât problemelor de serviciu.

Toate lucrurile sunt bune până la un punct, până la a face din acest lucru obsesie, până la a face din a sta în casă și a te ocupa de casă o obsesie. Este foarte bine să te ocupi de casă, dar cu conștiința permanentă că tu ai niște datorii și față de societate. Datoria ta față de societate este o poziție socială, o poziție la locul de muncă pe care trebuie să ți-o onorezi.

NOU!
A apărut Horoscop 2020 Leu!!!

Nativul Leu, în acest moment, simte că dorește să se elibereze de acele obligații și responsabilități sociale, fie ideile lui inovatoare sunt luate în seamă la locul de muncă și sunt răsplătite, fie că vrea să se elibereze de locul de muncă.

Aceștia trebuie să încerce să dezvolte o afacere cu membrii familiei, este chiar posibil să le vină o idee inovatoare în acest sens, o afacere de familie, o activitate pe care să o desfășoare de acasă. Asta ar fi foarte potrivit nativului Leu în acest moment.

El este creativ, acest aspect îi avantajează pe artiști, numai că această creativitate are o temere referitoare la potențialul pe care îl are forța creativă. Luna Neagră este în conjuncție cu Neptun, planeta idealurilor, sentimentelor celor mai profunde, și aceste sentimente pot fi duse la extrem sub influența Lunii negre.

Leul, în acest moment, are un aspect care inspiră atingerea idealului, materializarea unui ideal. În momentul în care nativul Leu își vede idealul realizat, el vrea mai mult și aici există un pericol: de a fi tot timpul nemulțumit sau de a acționa în van.

În concluzie, Leii ar trebuie să se mulțumească în acest moment cu idealul pe care l-au atins și să își facă o analiză asupra a ceea ce și-au dorit și ce au, să se bucure de de casă, familie.

Acolo vor întâlni niște trăiri și momente foarte frumoase și vor realiza că au potențial de a se ocupa de această casă și familia lor pe care până acum nu l-a cunoscut, iar la locul de muncă să aibă curajul să își expună ideile noi, revoluționare, pentru că acest lucru până la urmă înseamnă progres.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Leu

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscopul pentru Leu

Horoscop zilnic 19 aprilie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Numerologie
Feng Shui
Horoscop si alte mofturi
Articole de citit astăzi despre Horoscop și zodii ...
Articole de citit astăzi despre Horoscop și zodii
Articole interesante de citit zilnic despre Astrologie si Destin ...
Articole interesante de citit zilnic despre Astrologie si Destin
Gasesti zilnic articole interesante despre Numerologie și destin ...
Gasesti zilnic articole interesante despre Numerologie și destin
Articole originale publicate zilnic despre stiinta Feng Shui ...
Articole originale publicate zilnic despre stiinta Feng Shui
Legende și Superstiții din popor si de peste hotare ...
Legende și Superstiții din popor si de peste hotare
Chiromanția - totul despre secretele cititului în palmă ...
Chiromanția - totul despre secretele cititului în palmă
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!