Horoscop săptămânal 27 Mai-2 Iunie 2019 pentru zodia Săgetător

Horoscop săptămânal: în intervalul 27-29 Mai tranzitul Lunii prin sectorul astral rezervat familiei, bunurilor imobiliare, responsabilităților casnice, rudelor aduce în

actualitate unele nemulțumiri legate de cămin, de aceea o să vă mobilizați pentru a vă face spațiul de acasă mai confortabil.

Posibil la începutul săptămânii să aveți parte de vizita unor rude din străinătate, care au de susținut examene/ interviuri, înfățisări la tribunal. Cert este că o să fiți mai mult pe acasă, ceea ce o să vă ofere șansa să vă relaxați.

Dacă doriți să achiziționați un bun la comun cu un frate, astrologul ZODIACOOL vă recomandă să vă mai gândiți, lucrurile până la finele anului se vor complica. Ideal ar fi să nu vă lansați în proiecte ce nu pot fi duse la bun sfârșit doar de voi, deoarece vă vor complica viața.

Cuatratura la Jupiter retrograd din partea lui Neptun are și părți bune, deoarece vă mobilizează pentru a depăși unele blocaje psihice preluate din copilărie, sub formă de moștenire karmică. Tot ce vă nemulțumește la voi poate fi până la finele lui August 2019 depășit prin studiu, meditație, rugăciune, calm, iubire, toleranță și disciplină în a vă mobiliza.

Între 29 Mai-1 Iunie, iubirea este luată la rost, mai ales că Mercur în opoziție cu Jupiter retrograd din semnul vostru aduce o stare de irascibilitate, nervozitate, ceea ce uneori este binevenită, doar așa o să aveți ocazia să constatați pe cine aveți lângă voi.

Faza de Lună Nouă, de pe 3 Iunie, activează relațiile sociale și căsătoria, sub influxul acestui val cosmic de energie o să fiți mai comunicativi, mai sociabili, deschiși la a deschide conversații oriunde, în orice situație, mai ales dacă prin preajmă este o persoană de sex opus, care vă poate admira.

Evident, cei mai avantajați de aceste tranzite sunt Săgetătorii singuri, care vor fi pe val, se vor simți bine, vor investi în ei (vestimentație), vor atrage toate privirile.

Acolo unde sunt relații la început de drum, în weekend veți face primele destăinuiri legate de modul în care v-ați transformat în ultimele luni datorită acestei persoane. Astrologul ZODIACOOL recomandă Săgetătorilor să nu aștepte aceleași gesturi din partea partenerului, deoarece s-ar putea să fiți dezamăgiți, dacă spuneți ceva, o faceți doar pentru că simțiți.

Pe partea de sănătate, între 29 Mai-1 Iunie pot să apară alergii, dereglări hormonale, infecții pe partea ginecologică, preocupări legate de administrarea unui tratament sau a unei diete etc.

Pe partea profesională, efectele acestei Luni Noi se vor resimți în următoarele 2 săptămâni, în special pe partea de mobilizare, creativitate, organizare la locul de muncă, randament sporit, încredere în forțele proprii.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 05 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.