#reclama0#

Horoscop săptămânal 27 Mai-2 Iunie 2019 pentru zodia Gemeni

#reclama10#

Horoscop săptămânal: nativii Gemeni sunt vedetele săptămânii, deoarece pe 3 Iunie vor avea în semn faza de Lună Nouă, ce va reprezenta pentru fiecare nativ un nou început.

#reclama1#

Cel mai probabil o să optați pentru a utiliza această energie în scopul evoluției sufletești, starea de oboseală din ultimele luni vă epuizează, de aceea este nevoie de un restart.

Problema voastră este că nu reușiți să vă focusați pe o singură acțiune, pentru a o finaliza, de aceea pe acest context astral vă este greu să supraviețuiți, întrucât lăsați de pe azi pe mâine responsabilități. Evident, aici vorbim la modul general, însă tendința este de a vă complica viața.

Doar disciplina vă va ajuta să deprindeți noi obiceiuri pentru următorii 9-12 ani. În contextul de față, astrologul ZODIACOOL vă recomandă să începeți a rezolva tot ce ați trecut cu vederea lucrând fie dimineața, fie după program.

#reclama7#

Dacă nu vă place activitatea profesională prestată, ar fi indicat să nu pierdeți vremea, să căutați un domeniu nou, care să vă stârnească curiozitatea, să vă mobilizeze, banii oricum vor veni deoarece karma se află tot anul pe finanțe.

În prima parte a săptămânii, între 27-29 Mai o să fiți mai activi la locul de muncă, posibil să semnați un contract, să faceți o impresie bună, să vă evidențiați în fața colegilor. Mai mult decât atât, există posibilitatea de a vă îndrăgosti prin prisma locului de muncă, fie de un coleg nou, fie într-o deplasare etc.

#reclama3#

!!NOU!! A aparut Horoscop 2020 Gemeni https://www.zodiacool.ro/horoscop/horoscop-zodii/2020/gemeni

Între 29 Mai-1 Iunie, starea de supărare, lene, demoralizare se instalează, practic, vă simțiți fără vitalitate, este posibil o suferință sentimentală să activeze aceste trăiri interioare.

Mercur în opoziție cu Jupiter retrograd confirmă faptul că aveți parte de divergențe în cămin, nemulțumirile sunt multe, dar pe moment considerați că nu a venit momentul să luați o decizie, la mijloc se observă frica de singurătate.

#reclama11#

Vor fi și Gemeni care se vor întrista, întrucât se vor îndrăgosti, însă vor ști că intră într-o relație interzisă, ce nu poate să aducă nimic bun pe termen lung în viața lor, de aceea ideal ar fi să vă ascultați de astă dată rațiunea, ceea ce sigur nu se va întâmpla.

Weekendul aduce o sumă de bani în cont, aceasta poate să provină de pe urma unei intermedieri sau vă revine un împrumut. Starea de sănătate pentru unii Gemeni se poate îmbunătăți, deoarece vă veți acorda mai mult timp relaxării, masajului terapeutic, mersului la biserică sau practicării unei terapii.

La nivel afectiv, săptămâna aduce la suprafață dorința de a-l domina pe cel drag prin dialog, încercați să fiți mai temperați, chiar dacă acesta poate spune unele lucruri care vă deranjează. Vor fi și Gemeni care vor depăși aceste momente de irascibilitate, pentru aceștia între 1-3 Iunie Universul aduce deplasări, petreceri, relaxare etc.

Anuntati toti Gemenii! Horoscop 2020 Gemeni https://www.zodiacool.ro/horoscop/horoscop-zodii/2020/gemeni

În concluzie, nativii Gemeni au parte de cea mai bună perioadă din 2019, așa că profitați de ea pentru a vă schimba obiceiurile. În caz contrar, Mercur în curând va retrograda și va aduce sancțiuni la pachet.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 19 februarie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

#reclama12#
Dragoste si Compatibilitate
#reclama2#
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
#reclama2#
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.